Şeyma Subaşı'dan aşk bombası! Mohammed Alsaloussı ile boşanmasının hemen ardından yeni sevgilisiyle fena görüntüleri çıktı...

Bir süredir araları bozuk olan Şeyma Subaşı ve Mısırlı eşi Mohammed Alsaloussi’nin evlilikleri sona erdi. Sosyal medya hesaplarından eski eşine dair her şeyi silen Subaşı’nın boşanmadan önce iş insanı Burak Ateş’le bir partide görüntülerinin çıkması da ortalığı karıştırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2023 Güncelleme 30 Eylül 2023, 09:15
Şeyma Subaşı’dan aşk bombası! Mohammed Alsaloussı ile boşanmasının hemen ardından yeni sevgilisiyle fena görüntüleri çıktı...

İÇİNDEKİLER

Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs'ta Fas'ın Marakeş şehrinde evlenmişti.

Henüz daha 5 ay önce evlenen çift, evliliklerinde sıkıntılar yaşıyordu. Subaşı'nın psikolojik şiddet gördüğü iddialarının ardından çift boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Evliliği bitiren duruşma ise dün sabah saat 09.00'da Beykoz Adliyesi'nde görüldü. Kararını açıklayan mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasına karar verdi.

Taraflar birbirinden tazminat ve nafaka talebinde bulunmadı. Subaşı boşanmanın ardından da Instagram hesabından eşiyle olan tüm fotoğrafları sildi ve Alsaloussi soyadını da kaldırdı.

GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI!
Öte yandan Şeyma Subaşı ile ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Subaşı'nın daha boşanmadan önce gönlünü başka birine kaptırdığı iddia edildi. Yeni sevgilisinin ise bir dönem manken Şevval Şahin'le ilişki yaşayan Burak Ateş olduğu öne sürüldü.

Subaşı'nın evliliğin bitmesi nedeni olarak da Ateş gösterildi. İkilinin bir mekanda çıkan fotoğrafları ise her şeyi doğrular niteliğindeydi. Ateş ve Subaşı'nın İstanbul'da bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN