Serenay Sarıkaya'nın annesinden 'Yasak aşk' bombası I İhanetin ardından eş Serpil Tosun ilk kez konuştu: Her şey doğru

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ve Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un yasak aşkı sonrası, anne Serpil Tosun ortaya çıktı. Serpil Tosun, eşi Kenan Tosun’un yakın arkadaşı Ümran Seyhan’la aşk yaşamasına, “Onları Allah’a havale ediyorum” diyerek veryansın etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:01
Serenay Sarıkaya’nın annesinden ’Yasak aşk’ bombası I İhanetin ardından eş Serpil Tosun ilk kez konuştu: Her şey doğru

İÇİNDEKİLER

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir erkekle fotoğrafı sosyal medyada gündem olunca gizemli adam merak edildi.



Çok geçmeden gerçek ortaya çıktı. Ümran Seyhan'ın yanındaki kişinin, genç oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu öğrenildi. Yasak aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken ortaya çıkan detaylarda ağızları açık bıraktı.



İkilinin yazlıkta kapı komşuları olduğu ileri sürüldü. Ümran Seyhan ve Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun'un samimi bir fotoğrafı da ortaya çıkarken ikilinin çok yakın arkadaş oldukları iddia edildi.



Tüm bu yaşananların ardından Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun sessizliklerini korurken, Serpil Tosun suskunluğunu bozdu.




SİTEM DOLU SÖZLER!
2. sayfa programına konuşan anne Tosun olayları doğrulayarak, "Her şey doğru! Konuşacak bir durum yok. Onları Allah'a havale ediyorum" sözleriyle sitemlerini dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN