Çeşme 'öykü'sü! Can Bonomo ve eşi Öykü Karayel İstanbul’u terk etti! | Ünlü çift bakın nereye yerleşti?

Can Bonomo ve Öykü Karayel çifti İstanbul’u terk etti. Metropol hayatından bunalan çift, Ege’nin gözde tatil beldesi Çeşme’ye yerleşti. Kafa dinlemek isteyen çift, işlerini buradan yürütecek....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 16:37
Çeşme ’öykü’sü! Can Bonomo ve eşi Öykü Karayel İstanbul’u terk etti! | Ünlü çift bakın nereye yerleşti?

İÇİNDEKİLER

2018 yılında mutlu bir evlilik yapan Can Bonomo ve Öykü Karayel, Roman adında bir çocukları olmuştu. Diğer ünlülerin aksine magazin dünyasından bir hayli uzak duran çift, sade yaşamlarıyla dikkat çekiyordu.




Zaman zaman basını yansıyan mutlu aile tablosuyla dikkat çeken çift, radikal bir karar aldı. İstanbul'un kaosundan sıkılan çift, köy hayatına geçmeye karar verdi. Bonomo ve Karayel Ege'nin incisi Çeşme'ye yerleşti.


KÖY HAYATI!
Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk olan Bonomo, eşi Karayel ve oğlu Roman ile yeni bir başlangıç yapmak için Çeşme'ye yerleştiklerini dile getirdi.



Ayrıca yayınlanmış 3 şiir kitabı bulunan Çeşme'de dördüncü kitabını da yazdığını söyledi. Öte yandan Bonomo'nun İstanbul'dan Ege'ye yerleşmesinde eşi Karayeli'nde oldukça etkili olduğu öğrenildi. Kendine doğaya vermek isteyen çift, ilerleyen dönemlerde kendi sebze ve meyvesini de yetiştirecek.



Öykü Karayel ve Can Bonomo, aile yaşantılarıyla herkese örnek oluyor.

Can Bonomo, magazin dünyasında örnek baba olarak gösteriliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN