Süperstar Ajda Pekkan'dan sahne şov! Taşlarla kaplı siyah deri kostümüyle herkesten tam puan aldı

Önceki akşam İzmir'de sevenleriyle buluşan süperstar Ajda Pekkan sahneye çıktığı taşlarla kaplı siyah deri kostüm ve harika enerjisiyle de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İşte sizler için derlediğimiz 28 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 07:00
Süperstar Ajda Pekkan’dan sahne şov! Taşlarla kaplı siyah deri kostümüyle herkesten tam puan aldı

İÇİNDEKİLER

Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam İzmir'de sevenleriyle buluştu. Bodrum, Çeşme, İstanbul, Ankara'nın ardından İzmir'de tüm biletleri tüketerek Pekkan, kendisini dinlemeye gelen binlerce seveninin yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Sevenlerinin karşısına taşlarla kaplı siyah deri bir kostümle çıkan Süperstar, muhteşem ses performansının yanı sıra harika enerjisiyle de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.



'KALP GÖZÜ'NÜ AÇTI!
Kişisel sergileriyle sanatseverlerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Didem Yağcı, son dönem çalışmalarından oluşan "Kalp Gözü" serisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Yedi eserini sanat tutkunlarıyla buluşturan ünlü sanatçı, sanatseverlerden tam not aldı.



İŞE ODAKLANDI!
Katıldığı 'Survivor 2020' yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cemal Can Canseven önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp poz veren Canseven, "Şu sıralar sadece çalışıyorum" ifadelerini kullanarak yoğun olduğunu dile getirdi.



KOYU SOHBET
Ekin Mert Daymaz, önceki gün genç oyuncu Enes Koçak ile birlikte Zincirlikuyu'daydı. Öğlen saatlerinde geldikleri AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan ikili, daha sonra meydan katında bir restoranda yemek yiyip keyifli bir sohbete daldı.



EL ELE ALIŞVERİŞ!
Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti, önceki gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Küçük kızları Lila'yı kısa süreliğine evde bırakıp, el ele geldikleri AVM'de alışveriş yapan çift, daha sonra bir restoranda yemek yedi. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan ikili, "Her şey yolunda arkadaşlarımızla buluşmaya geldik'" dedi.



EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ!
ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerimin" başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy, 1 Ekim'deki doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye'ye hediye etti. Sanatçı, takipçilerine sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak, "1 Ekim'de yeni yaşıma girerken doğum günümü 6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Farkındalık Günü'ne özel Cerebral Palsy'li çocuklara armağan etmek istedim. Doğum günü bağış linkimi bio'mda bulabilirsiniz" dedi.



DENİZ VE RÜZGARLA BULUŞTU!
Ünlü oyuncu Ayça Varlıer, iki yıl sonra tekrar Akyaka'nın büyülü doğasına dönerek tutkuyla bağlandığı kitesurf sporuna kavuştu. Su ve rüzgarla buluşmanın verdiği mutluluğu yüzünden okunan Varlıer, çok özlediğini ifade etti. New York'tan 2 haftalığına bir müzikal için İstanbul'a gelen Varlıer, birçok şeyi bir arada yaptıktan sonra yeniden Amerika'da dönüş yaptı.



PARİS ÇIKARMASI
Hazal Kaya, bir iş birliği için Paris'e gitti. 32 yaşındaki güzel oyuncu Kaya, Paris sokaklarındaki pozlarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı. Başarılı ismin kıyafeti, sosyal medya kullanıcıları bazıları beğense de bazıları da oldukça eleştirdi. Çocuklarını eşine bırakan oyuncunun bir süre daha Paris'te markanın tanıtımları için yer alacağı öğrenildi.



ÖNLEMİNİ ALDI!
Talat Bulut, önceki gün Maslak'ta objektiflere yansıdı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Bulut, alışveriş yaparken basın mensuplarına yakalandı. Bulut, yeni sezon için ekranlarda olacağını doğrularken, projenin detayları hakkında net bilgi vermekten kaçındı. Ayrıca, ünlü oyuncunun motor kullanırken kask takmaya özen gösterdiği gözlerden kaçmadı.



MASAL GİBİ ŞARKI!
Merve Kayacan, yapımcılığını da kendisinin üstlendiği yeni single çalışması "Masal"ı müzikseverlerle buluşturdu. Sözü ve müziği Saki Çimen'e ait olan bestenin aranjör koltuğunda ise Ozan Sarıboğa var. Şarkının klibini ise yönetmen İrem Haykır, görüntü yönetmenliğini ise Murat Tuncel gerçekleştirdi. Büyük beğeni toplayan 'Masal' yayınlandığı günden itibaren tüm dijital platformlarda üst sıralarda listeye girerek zirveye doğru tırmanıyor.



MODA ŞÖLENİ
Geçtiğimiz gün İzmir'de bir moda merkezinin düzenlediği Wedding Fashion Show muhteşem defilelere sahne oldu. Özel bir ajans ve Erdoğan Kulu gibi isimlerin hazırladığı defilede özel hazırlanmış 250 parçalık koleksiyonun birbirinden şık dantellerin, kumaşların ve taşların kullandığı ve ünlü mankenler Açelya Kartal ve Alona Kral gibi isimlerin podyuma çıktığı moda şöleni büyük alkış aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN