Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'dan 'Yasak aşk' bombası I Evli Kenan Tosun'la sarmaş dolaş yakalandı: Eş Serpil Tosun'dan flaş gönderme...

Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın, Cansu Tosun’un evli babası Kenan Tosun’la “Yasak aşk” yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Anne Serpil Tosun ise çıkan bu haberlerin ardından, “Adaletin bu mu dünya?” şarkısıyla gönderme yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 07:00
Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’dan ’Yasak aşk’ bombası I Evli Kenan Tosun’la sarmaş dolaş yakalandı: Eş Serpil Tosun’dan flaş gönderme...

İÇİNDEKİLER

Magazin gündemi Serenay Sarıkaya annesi ve Cansu Tosun'un babasının aşk yaşadığı iddialarıyla çalkalandı.

Geçtiğimiz gün Nişantaş'ında sarmaş dolaş bir beyefendiyle görüntülenen anne Ümran Seyhan, samimi tavırlarıyla dikkat çemişti. Çok geçmeden yanında beyefendinin Cansu Tosun'un babası olduğu öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un evli olduğu iddia edildi. Hatta iddialara göre çiftin Ege'de yazlıklarının yan yana olduğu ve burada kaynaştıkları öne sürüldü.

'KİMSE AŞKTAN BAHSETMESİN'
Bütün bu yaşananların ardından Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, sosyal medyada harekete geçti. Paylaşım üstüne paylaşım yapan anne Tosun, Koray Avcı'nın, "Adaletin Bu Mu Dünya?" şarkısıyla gönderme yaptı.

Daha sonra özlü sözler paylaşmaya da devam eden Serpil Tosun'un, "Seni, annen kadar sevecek ve baban kadar merak edecek kimse yoktur. O yüzden kimse bana aşktan bahsetmesin" cümleleri de oldukça manidardı.

Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun, yaşanan gelişmelerin ardından suskunluklarını hala bozmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN