Eşini ansızın kaybetmişti... Kurtlar Vadisi'nin Elif'i Özgü Namal gizemli beyefendiyle yakalandı! İkilinin eğlenceli ve keyifli halleri dikkat çekti

9 yıl sonra ekranlara dönmek için hazırlık yapan Özgü Namal, önceki gün Kuruçeşme’de görüntülendi. Yanındaki gizemli beyefendiyle sahilde yürüyüş yapan Namal’ın, eğlenceli ve keyifli halleri dikkat çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2023 Güncelleme 28 Eylül 2023, 07:00
Eşini ansızın kaybetmişti... Kurtlar Vadisi’nin Elif’i Özgü Namal gizemli beyefendiyle yakalandı! İkilinin eğlenceli ve keyifli halleri dikkat çekti

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Özgü Namal, 2014 yılında nefes terapisti Ahmet Serdar Oral ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuk dünyaya getirmişti.

Namal, eşi ve çocuklarıyla Köyceğiz'de gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyordu. Ancak Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral 2020 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Eşinin vefatı sonrası çocukları Nefes ve Elem ile İstanbul'a dönen ve yeni bir hayat kuran ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra ekranlara döneceğini söylemişti.

OLDUKÇA MUTLUYDU
Ekranlara dönme hazırlığı yapan güzel oyuncu, formunu korumak için şu süreçte spora yöneldi. Her sabah sahilde yürüyüş yapan Namal, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yine yürüyüş yaparken görüntülendi.

Eline su şişesi alan ve spor kıyafetleri ile dikkat çeken Namal'ın yanında bir de beyefendi vardı. Hem yürüyüş yapan hem de koyu sohbete dalan ikili, oldukça mutluydu.

Eşi vefat ettikten sonra hayatına kimseyi almayan güzel oyuncunun yanındaki gizemli beyefendinin kim olduğu merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN