Şeyma Subaşı boşanıyor! İlk destek eski eş Acun Ilıcalı'dan geldi...

Acun Ilıcalı, “Ben arkandayım” dedi, eşi Mohammed Alsaloussi’den şiddet gördüğü iddia edilen Şeyma Subaşı da boşanma sürecini başlattı... Mısırlı iş insanı, eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyada bazı yasaklar koymuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:05
Şeyma Subaşı boşanıyor! İlk destek eski eş Acun Ilıcalı’dan geldi...

İÇİNDEKİLER

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda 3 yıllık sevgilisi Mısırlı iş insanı Meedo ile nikah masasına oturmuştu. Fas'ın Marakeş şehrinde 2 gün 2 gece düğün yapan ünlü isim balayı paylaşımlarıyla da epey dikkat çekmeyi başarmıştı.



Ultra lüks hayatı ve paylaşımlarıyla her defasında adından söz ettiren Subaşı, eşinin isteği doğrultusunda evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına biraz ara vermişti.



YÜZÜNE TÜKÜRMÜŞ!
Bir süredir araları kötü olan çiftin geçtiğimiz günlerde boşanacağı ortaya çıkmıştı. Boşanmadaki en büyük etkenin ise şiddete bağlı öğrenildi. Hatta Mısırlı Meedo'nun, Subaşı'na psikolojik şiddet uyguladığı ve yüzünü tükürmekten tutun da ağza alınmayacak sıfatlar taktığı da iddia edildi.



Bu süreçte yıpranan Subaşı'na en büyük desteği ise kızı Melisa'nın babası eski eşi Acun Ilıcalı vermiş. Bu duruma da el atan Ilıcalı, Subaşı'na "Boşan, ben arkandayım" demiş ve maddi ve manevi olarak yanında olacağını dile getirmiş.



Mısırlı iş insanı, eşi Şeyma Subaşı'na sosyal medyada bazı yasaklar koymuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN