Ekrana kilitledi! Yeni sezonun iddialı dizisi Safir zirvede...

Yeni sezonun iddialı dizisi Safir, reytinglerde Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen dizi oldu. Dizinin dördüncü bölüm etiketi Safir bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:01
Ekrana kilitledi! Yeni sezonun iddialı dizisi Safir zirvede...

İÇİNDEKİLER

"Safir"in dördüncü bölümünde şunlar yaşandı; Feraye, Yaman'ın elinden kurtulmak için Ateş'le birlikte olduk der. Cemile de Feraye'nin onu abisiyle aldattığını söyleyip Yaman'ı iyice doldurur. Bu arada Okan, Melih'i kurtarmak isterken Vural'ın şüphesini üstlerine çeker. Aleyna, Gülfem'in sözünü dinleyip annesini yok sayar. Cemile ile Aleyna büyük bir kavga ederler. Cemile kızından beklemediği bu tavır karşısında yıkıma uğrar.



İSTEMEYE GİTTİLER!
Gülfem'den intikam almak için Ateş'in Feraye ile evleneceğini ağzından kaçırmış gibi yapar. Gülfem bunu duyunca deliye döner, karşı çıkar ancak çabası boşunadır. Ateş kararlı, Ömer ise bu evliliğe razıdır. Müştemilata Feraye'yi istemeye giderler. Yaman da son anda gelir. Tam yüzükler takılacakken ayağa kalkar, Feraye'nin elinden tutup söyleyeceği şeyler olduğunu söyler.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN