Bu kez kaçamadılar! İlayda Alişan ile Oğulcan Engin fena yakalandı

İlayda Alişan, önceki gün sevgilisi Oğulcan Engin ile birlikte Ulus'ta görüntülendi. Alişan ve Engin kameralardan kaçmak için büyük çaba sarf etti. İşte sizler için derlediğimiz 27 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2023 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:01
Bu kez kaçamadılar! İlayda Alişan ile Oğulcan Engin fena yakalandı

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen dizisi "Ateş Kuşları" dizinin başarılı oyuncusu İlayda Alişan, önceki gün sevgilisi Oğulcan Engin ile birlikte Ulus'ta görüntülendi. Motorları ile seyir halindeyken kameraları fark eden aşıklar, kaçarken çıkmaz sokağa girince gazetecilerle karşı karşıya geldi. Yakalanan aşıklardan Alişan, objektiflere gülümserken, Engin'in agresif halleri dikkat çekti. (Aydın HAMZA)



CAMDAN SAHNE!
Aslı Hünel, 2. Uluslararası Beykoz Cam Festivali'nde sahne aldı. Bir modacı imzalı 3 bin cam parçasıyla işlenmiş yaklaşık 10 kilogram ağırlığındaki kostümüyle ışıl ışıl görünen Hünel, seyircilerin arasına indiğinde de eğlenceli anlar yaşandı. Hayranları Hünel'e güçlü alkışları ve danslarıyla eşlik ederken sevgi gösterileri zaman zaman izdihama da neden oldu.



HASRET GİDERDİLER!
Sezon başında Kore Profesyonel Bilardo Ligi'ne katılan milli bilardocu Semih Saygıner, uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Şenay Gürler ile Nişantaşı'nda hasret giderdi. Uzak Doğu ile Türkiye arasında mekik dokuyan Saygıner, sevgilisiyle baş başa yemek yedi. Türkiye'ye yeni geldiğini söyleyen Saygıner, "Hayatımızda bir şey yok, her şey stabil" dedi.



YAŞLANDILAR!
Melis Sezen ve Onur Tuna, bir markanın yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti. 'Türkiye'nin Çiftleri' adı altında 5 ayrı reklam filmi çeken ikili, birbirinden farklı yaşam tarzına sahip çiftleri canlandırdı. Reklam serisinde makyaj, kostüm ve peruklarla kılıktan kılığa giren oyunculardan ikili, serinin bir bölümünde yaşlı çifti oynadı. Çekimlerimiz keyifli geçtiğini söyleyen Sezen, 'Yaşlılığımı göreceksiniz şimdiki halimden daha güzel" dedi. Onur Tuna ise, ''Çekimler sırasında kılıktan kılığa girdik, yapılan makyajlardan sonraki hallerimizle çok eğlendik" şeklinde konuştu.



SAMİMİ İTİRAFLAR!
Şarkıcı Özgün, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu. Oğlu Ediz Down Sendromlu olarak dünyaya gelen Özgün'e Düvenci "Nasıl bu kadar çabuk atlattın?" sorusunu yöneltince, Özgün'den duygusal itiraflar geldi. Özgün, "Öyle bir durumla karşılaşınca insan ister istemez 'niye ben' diye soruyor, ben de onu sormuştum sonra kendimden çok utandım. Toparlanacağız, kabul edeceğiz bu durumu, ya da savrulacağız dedim. Sevgi bizim toparlayıcı duygumuz oldu."



MUTLULUK DANSI!
Ece Vahapoğlu, 20 çekti. yıllık kariyerinde edindiği bilgi ve tecrübeleri ile geçtiğimiz gün tek kişilik gösteri yaptı. Mutluluk dansı ederek neşeli tavırlarıyla başladığı kabarık etekli gösterisinde spor yaptıracağı bölüme geçerken bir anda seyirciyi şaşırtarak sahnede etekten spora tayta geçti. Seyircilere güne başlarken sandalyede esnetme egzersizleri yaptırdı. Gösteri sonunda da kapanışı nefes ve meditasyonla tamamladı.



GÖRSEL ŞÖLEN!
Milano Moda Haftası, 21-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Moda haftasında, özel tasarımlarını sergileyen isimlerden biri de bir ünlü modacı oldu. Modacının imzasını taşıyan 15 özel tasarım, "Fashion In The City" etkinliği kapsamında İtalyan mankenler tarafından sergilendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN