Evlilik sinyali! Miray Daner ile Ata Caner Çerçioğlu aşkı tam gaz sürüyor

Geçtiğimiz Mayıs ayında 2 yıl aşk yaşadığı Oğulcan Engin’le yollarını ayıran Miray Daner, Haziran ayında Ata Caner Çerçioğlu’na gönlünü kaptırmıştı. Yaklaşık 4 aydır birlikte olan çiftin ailelerini tanıştırdığı, hatta evlenmeyi planladıkları iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2023 Güncelleme 26 Eylül 2023, 08:05
Evlilik sinyali! Miray Daner ile Ata Caner Çerçioğlu aşkı tam gaz sürüyor

İÇİNDEKİLER

Düzenli ilişki insanı olduğunu bundan önceki her ilişkisinde belli eden Miray Daner, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le yaklaşık iki yıldır beraberdi. Geçtiğimiz senenin başında ilişkide yaşanan çatlaklar sonrası Daner ve Engin ilişkisi sona ermişti.



Mayıs'ta biten ilişki sonrası gönlü çok fazla boş kalmayan Daner, genç iş insanı Ata Caner Çerçioğlu ile Borum'da ele ele göz göze yakalanmıştı.

AİLELER TANIŞTI!
Yaz başında başlayan bu ilişki, sessiz sedasız devam ediyordu. Gözlerden uzak seyreden bu birliktelikte ilk dedikodular da gelemeye başladı. İddiaya göre ilişkilerinde gayet ciddi bir tavır sergileyen çift, ailelerini tanıştırdı.



Hatta çok fazla beklemek istemeyen çiftin, evlilik planları da yaptığı öne sürüldü. Yakın zamanda bir sürpriz yapmaları çift, önümüzdeki sene yuva kurma planları yapıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN