Tanyeli kansere göğüs gerdi! İtalyanları ayakta alkışlatan, duygulandıran yürüyüş

Milano Fashion Week defilesinde pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, sıfıra vurdurduğu saçlarıyla tüm kanser hastalarına moral olmak için göğüslerini gere gere Milano'nun Barozzi Sarayı'nda yürüdü. İşte sizler için derlediğimiz 25 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2023 Güncelleme 25 Eylül 2023, 11:20
Tanyeli kansere göğüs gerdi! İtalyanları ayakta alkışlatan, duygulandıran yürüyüş

İÇİNDEKİLER

Daha önce Paris, New York, Milano'da düzenlenen dünyanın en önemli moda haftalarında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden ünlü Türk Designer Yağmur Özer, kendisinin uluslararası 6. moda haftası olan Milano Fashion Week'te görkemli bir defileye imza attı.

Milano Fashion Week defilesinde pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, sıfıra vurdurduğu saçlarıyla tüm kanser hastalarına moral olmak için göğüslerini gere gere Milano'nun Barozzi Sarayı'nda yürüdü.




EVLİLİK AÇIKLAMASI ŞOK ETTİ
Evrim Akın, annesi ve kardeşiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Menajerinin düğünü için alışverişe çıktığını söyleyen oyuncunun, özel hayatı hakkında yaptığı açıklama ise dikkat çekti. Kendisine yöneltilen evlilik sorusu üzerine Akın, "Annem, kardeşim ve abim evlenmemi istemiyor'' dedi. (Aydın HAMZA)



YENİ ALBÜM YAKINDA
İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Önceki gün oğlu Mustafa ile birlikte bir AVM'de objektiflere yansıyan Yıldızhan, yakın zamanda yeni albüm çıkaracağını ve çok güzel bestelerle sevenleriyle buluşacağını söyledi.



SEVENLERİNI ÜZDÜ
DJ David Guetta, 3 gün sürecek Live From İstanbul Fest'te sahne alacaktı. Yakalandığı virüs sonrası konserini iptal eden başarılı DJ, sevenlerine mesaj yolladı. Guetta, "Sevgili dostlar, doktorlarımın yakalandığım bir virüsten tamamen kurtulmam için en az birkaç hafta izin almamı tavsiye ettiklerini bilmenizi isterim. Konserimi iptal etmek zorunda olduğum için gerçekten üzgünüm." ifadesini kullandı.



ARABESK MUTLU EDER
Mehmet Gürbüz, 'Zoruma Gider' şarkısı ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda müzikseverlerle buluşan şarkıcı, dinleyicilerden tam not aldı. Gürbüz, "Arabesk müziğe karşı özellikle gençlerin çok büyük bir ilgisi var" dedi.



3 GÜN 65 BİN KİŞİ 2 BİN 200 KM
Türk pop müziğinin başarılı ismi Bengü, üç gün üst üste sahne aldığı konser maratonunu tamamladı. İlk gün, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Başkent Kültür Yolu festivalinde sahneye çıkan Bengü, kendisini izlemeye gelen 40.000 kişiyle bir araya geldi. Konser maratonunun ikinci gününde Kıbrıs'ta 'Gençlik Festivali'nde sahne alan güzel sanatçı şarkılarını, alanı dolduran 10.000 kişiyle beraber seslendirdi. Bengü, son olarak geçtiğimiz akşam Bursa Nilüfer'de 15.000 hayranıyla buluştu. Üç günde 2.200 km yol kateden başarılı sanatçı, toplam 65.000 hayranıyla bir araya geldi.



2 GÜNDE 150 BİN İZLEYİCİ
Başarılı şarkıcı Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında önceki gün Ankara ve Gaziantep'te sahne aldı. Konserlerinde sold out yapan şarkıcı, konserlerinde toplamda 150 bin kişiye ulaşarak festivalin rekorunu da kırmış oldu.



HERKES BİRBİRİNİ YOLSUN
İrem Derici geçtiğimiz gün bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, artık sıkıldığını ve insanların durumlarıyla alakalı yorum yapıp ortalığı kızıştırmak istediğini söyledi. Derici, "Sürekli çalışıyorum, ben artık polemiklerin içine girmek istiyorum. Herkes birbirini yolsun ve ben uzaktan izleyeyim." diyerek herkesi güldürdü.



BUGÜN SUSHİ GÜNÜM
Merve Boluğur, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Kendisini görüntüleyen muhabirlerle ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncuya, uzun zamandır bir projede yer almadığı sorusu sorulunca, "O kadar çok şeyler yapıyorum ki işlere vakit kalmıyor. Benim bugün sushi günümdü kendime güzel bir gün diliyorum" diyerek cevap verdi.



MUTLULUK POZU
Eyüpspor'un başarılı stoperi Uğur Demirok, önceki gün eşi Damla Demirok, çocukları Demir ve Duru ile birlikte bir AVM'de objektiflere yansıdı. Sevimli aile, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Meydan katında bir restoranda yemek yiyen ailenin mutlu halleri ise dikkatlerden kaçmadı.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN