Havada aşk kokusu var! Emrecan Sabancı, Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu ile fena yakalandı

Kaza sonrası gece gezmelerine hız kesmeden devam eden Emrecan Sabancı, önceki gece Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu ile görüntülendi. Sabaha karşı mekandan çıkan sevgililer, soruları yanıtsız bırakarak mekandan ayrıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2023 Güncelleme 25 Eylül 2023, 07:30
Havada aşk kokusu var! Emrecan Sabancı, Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu ile fena yakalandı

İÇİNDEKİLER

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz ay tatil için gittikleri Yunanistan'da çocuklarıyla birlikte botla kayalıklara çarpmıştı.



Bodrum'a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden akşam yemeği için zodyak botla kıyıdaki bir restorana giderken kayalıklara çarparak yaralanan çift, Leros Hastanesi'ne kaldırılırken, çocukları ise kaptanın yardımıyla son anda denize atlamıştı. Tedavileri İstanbul'da özel hastanede devam eden çift, çok sayıda ameliyat geçirdi.



Ali Sabancı, önceki gün kritik bir ameliyat daha geçirdi. Ama oğlu Emrecan Sabancı, gece gezmelerine doymadı. Önceki gece yine Bebek'te bir mekandaydı. Yanında bu sefer Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu vardı. Sabaha karşı mekandan çıkan sevgililer, soruları yanıtsız bırakarak mekandan ayrıldı. İkilinin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Emrecan Sabancı ve Derin Talu, yaklaşık 1 aydır aydır aşk yaşıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN