'Derin' iyilik! Sosyetenin ünlü ismi Derin Mermerci sokak hayvanları için harekete geçti

Sosyetenin ünlü ismi Derin Mermerci, sokak hayvanları için yine kolları sıvadı... Mermerci, sosyal sorumluluk için ev sahipliğini yapacağı alışveriş şenliği etkinliğinde gelecek gelirleri hem barınaklara hem de sokaklarda yaşayan hayvanlara yardımda bulunacakmış. Daha önce de birçok işten kazandığının yanı sıra kendi cebinden de birçok barınağa yardımda bulunmuş.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2023 Güncelleme 25 Eylül 2023, 07:04
’Derin’ iyilik! Sosyetenin ünlü ismi Derin Mermerci sokak hayvanları için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Sosyal sorumluluk için alışveriş şenliği Türkiye'nin en zengin isimlerinden olan Derin Mermerci, 29 Eylül tarihinde bir otelde "Magic Market x Derin Mermerci - Şehre Dönüş" isimli alışveriş şenliği Derin Mermerci ev sahipliği yapacakmış.



Tabii birçok sosyetik ve influencer yani (sosyal medya ünlüleri) eşi dostu çağırıp hosting hizmeti ile güzel gelirler elde etmiş ve bu iş meslek haline gelmişti. Ben bilmeyenler için söylemek istiyorum. Yine işin aslını benden öğrenin.

GELİR BARINAKLARA GİDECEK
Derin Mermerci bu işi sosyal sorumluluk için yapıyormuş. Duyduğuma göre de buradan gelecek gelirleri hem barınaklara hem de sokaklarda yaşayan hayvanlara yardımda bulunacakmış.



Daha önce de birçok işten kazandığının yanı sıra kendi cebinden de birçok barınağa yardımda bulunmuş. Yani anlayacağınız hayvan sever isimlerin başında gelen Derin Mermerci'yi canı gönülden tebrik ederim. Çünkü gerçekten taşın altına elini koyup sokak hayvanları içen elinden geleni yapıyor.



YAKIŞAN EŞLER REKLAMDA OYNAMALI!
Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi Sayışman ile birlikte büyük bir reklam anlaşmasına imza atmışlar. Duyduğuma göre Türkiye'de çok büyük yatırımlar yapan ve bir reklam yüzü olan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman, geçtiğimiz günlerde Kazakistan'ın yolunu tutmuşlar. Burada bir reklam markasının sahibi Faruk Bülbül'ün misafiri olan çift, anlaşmalarını yaptıktan sonra Türkiye'ye geri dönmüşler. Bir markanın Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman çifti ile anlaşması bence çok yerinde bir karar olmuş. Çünkü ben yakışan eşlerin reklamlarda oynamasını tercih ederim. Sizce de öyle değil mi?




HANDE İLE SERENAY'A YAPILANLAR HALKA SAYGISIZLIK DEĞİL Mİ?
Bir dönem oryantal dansı ile tanınmış bir isimken şimdi solist olarak sahnelerde boy gösteren Didem Kınalı, Hande Erçel hakkında "Erçel gerçekten popüler ve takipçisi çok. Ancak niye bu kadar popüler olduğunu anlamış değilim. Oyunculuk konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Serenay Sarıkaya'nın da oyunculuğunu beğenmiyorum" demiş.



Erçel'i ya da Sarıkaya'yı seversin sevmezsin ama oyunculukları ile ilgili yorumlardan sizler de sıkılmadınız mı? İkisi de çok popüler ve başarıları ile ön planda. Oyunculuklarını tartışmak halka yapılan bir saygısızlık değil midir? "Asıl olan eğitim ya da tip değil önemli olan seyircinin onayıdır." Dizilerinin reytinglerine bakınca da ne demek istediğimi anlamışsınızdır!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN