Zaman haklı çıkardı! Mert Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’le ilgili sessizliğini bozdu

Mert Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’le ilgili, “Zamanın sizi haklı çıkarması yorucu gelmiyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Herkesin başına gelen şeyler... Sadece göz önünde olunca büyütülüyor. O yüzden Kubilay Aka, ne dediyse doğrudur.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2023 Güncelleme 24 Eylül 2023, 07:39
Zaman haklı çıkardı! Mert Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’le ilgili sessizliğini bozdu

İÇİNDEKİLER

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu 4 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz dönemde bitirmişti.



O dönem Saraçoğlu'nun dizideki partneri Mert Ramazan Demir ile yakınlaştığı hatta ilişkinin bu yüzden bittiği de gündeme bomba gibi düşmüştü.




Sonrasında ise Aka, 'Ben arkadaşlarıma çok düşkünümdür. 'Kimse üzülmesin' derken bazı şeylere dahil oldum' ifadelerini kullanmıştı. Bu olaylarına ardından Mert Ramazan Demir'le yakın arkadaş olan Mert Yazıcıoğlu hem sevgilisini hem de Demir'i hayatından çıkarmıştı.



Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Yazıcıoğlu, bu olaylarla ilgili Gazete Magazin'e konuştu. Aldatıldığı iddialarının ardından, "Zamanın sizi haklı çıkarması yorucu gelmiyor mu?" sorusunu cevaplayan yakışıklı oyuncu, "Herkesin başına gelen şeyler... Sadece göz önünde olunca büyütülüyor. O yüzden Kubilay Aka, ne dediyse doğrudur" diyerek bir nevi aldatıldığını ima etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN