Keremcem'den samimi itiraf: Oyunculuğu özledim

Bebek'te görüntülenen Keremcem, "Şimdi bir senaryo toplantısından çıktım. Sette olmayı ve izleyiciyle buluşmayı özledim" dedi. İşte sizler için derlediğimiz 24 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2023 Güncelleme 24 Eylül 2023, 06:59
Keremcem’den samimi itiraf: Oyunculuğu özledim

İÇİNDEKİLER

Keremcem, önceki gün Bebek'teydi. Keremcem muhabirlerin yeni sezonla ilgili projeleri sorması üzerine, "Şimdi bir senaryo toplantısından çıktım. Sette olmayı ve izleyiciyle buluşmayı özledim" dedi. Müzik çalışmalarını tamamladığını belirten Keremcem, birinci önceliğinin televizyon olduğunu söyledi. Aydın HAMZA



BEYAZ MELEK
Gökçe Bahadır, önceki gün Zincirlikıuyu'da bir AVM'deydi. Öğlen saatlerinde geldiği AVM'de tek başına mağazaları dolaşıp alışveriş yapan başarılı oyuncu, beyazlar içindeki şıklığıyla dikkat çekti. Set yoğunluğundan fırsat bulup alışverişe çıkan güzel oyuncu, yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla sohbet etti.



EL ELE ALIŞVERİŞ
Sahnelerin başarılı popçusu Mustafa Sandal, önceki gün eşi Melis Sandal ile birlikte Zincirlikuyu'daydı. El ele geldikleri AVM'de genellikle kışlık ürünleri gezen çift, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp, objektiflere poz veren ikili, kısa süre sonra AVM'den ayrıldı.



GÖZ KAMAŞTIRDI!
Beren Saat, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına geldiği AVM'de bir süre dünyaca ünlü mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen oyuncu, güzel havanın tadını çıkarttı. Özellikle yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Saat, duru güzelliği ve şık kombiniyle göz kamaştırdı.



DOST BULUŞMASI
Başakşehir Futbol Kulübü'nün yetenekli futbolcusu Serdar Gürler, geçtiğimiz gün Pendikspor'da oynayan yakın arkadaşı Halil Akbunar ile birlikte Maslak'ta görüntülendi. İki yakın arkadaş gün boyu alışveriş yaparak stres attı. Ayrıca yanlarına gelen taraftarları da kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.



SİYAH BEYAZ AŞK
Eski ilişkilerine göre göz önünde olmayı pek tercih etmeyen Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan, bir kare daha geldi. Çiftin aşk dolu karesi, sosyal medyayı salladı. Birçok kişinin favorisi olan ikili, siyah-beyaz karesiyle yorum yağmuruna tutuldu.Erçel'e "Yılın aşkta kazananı" şeklinde yorumlar gelirken, Hakan Sabancı için ise "Bu defa evlenecek galiba" denildi.

İŞTAHI AÇILDI
Kusursuz fiziği ile genç kızlara adeta taş çıkaran Hülya Avşar, sık sık cesur karelerini takipçileriyle paylaşıyor. 60 yaşındaki Avşar, formunu korumak için büyük özen gösteriyor. Tenise devam eden şarkıcı, bu süreci yaptığı diyetle de destekliyor. Son olarak sosyal medya hesabından fotoğraf kareleri paylaşan Avşar'ın iştahı açıldığı görüldü. Salata yerken kendinden geçen Avşar, esprili karesini yoruma kapattı.



MUHTEŞEM SAHNE!
Candan Erçetin, önceki akşam Bursa'da sahne aldı. Sevenlerini "Umrumda Değil" şarkısıyla selamlayan Erçetin, muhteşem performansıyla Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Repertuarında 90'lı yılların parçalarına da yer veren şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte hep bir ağızdan şarkılarını seslendirdi.



SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ
Bir dönem atv ekranlarında reyting rekorları kıran "Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarılı oyuncusu Murat Ünalmış'tan müjdeli haber geldi. Ünalmış, 3 yıldır aşk yaşadığı Nutiye Akar ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitleri menajeri Abdullah Bulut, yakın arkadaşları Zafer Dülger ve Suat Keskin oldu. Düğüne dair tek kare paylaşım yapan Ünalmış şu ifadeleri kullandı: Bu mutlu günümüzde yanımızda olan, güzel dileklerini ileten tüm aile fertlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, takipçilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.



İPLER KOPUYOR!
ATV ekranlarında ilgiyle izlenen "Safir" dizisinin yarın yayınlanacak yeni bölüm konusu şöyle; Vural'ın evine baskın yapmasına çok sinirlenen Ömer, Vural'la ipleri kopartma noktasına gelir. Vural cephesinde gerginlik tırmanır. Okan işin içinden kendi başına çıkmak isterken her şeyin daha da sarpa sarmasına sebep olur. Ateş'in Feraye'yle evleneceğini öğrenen Gülfem bu evliliğe onay vermezken, Ömer bu evlilik olacak diye resti çeker. Bu arada Yaman, Feraye'yi her şeyi arkalarında bırakıp gitmek için ikna etmeye çabalar. Feraye tüm olanlardan sonra aşkına yenik düşecek midir?



NEŞA KAYNAĞI
Türk fantezi müziğinin önde gelen sanatçılarından Bülent Şerttaş, geçtiğimiz gün oğlu Emir Serttaş ile birlikte alışverişe çıktı. Sempatik ve samimi tavırlarıyla takdir toplayan Serttaş'ı karşısında gören sevenleri, bir hayli şaşırdı. Girdiği her mağazada esprili kişiliği ile neşe kaynağı olan Serttaş, daha sonra kendisini almaya gelen aracı ile AVM'den ayrıldı.



KOYU SOHBET
Burak Yörük, önceki gün sevgilisi Tuana Yılmaz ile birlikte Zincirlikuyu'daydı. Öğlen saatlerinde el ele geldikleri AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen çift, daha sonra soluğu bir mekanda aldı. Yemek eşliğinde koyu bir sohbete dalan çiftin neşeli ve keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.



YENİ İMAJ!
Türkiye'nin parlayan genç yeteneklerinden biri olan Melis Bilen, yeni teklisi "İmajdır Her Şey" ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. "İmajdır Her Şey" Bilen'in enerjik popfunk ve disco-dans esintilerini bir araya getirdiği bir şarkı olarak öne çıkıyor. Klibi İngiltere'nin canlı şehri Manchester'da çekildi. Albümün fotoğraflarında ise "Senem Peace" imzası taşıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN