Zeynep Bastık’ı gecede sevgilisi Ali Can Aktaş yalnız bırakmadı!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’a iş birliği yaptığı markanın lansmanında sevgilisi Ali Can Aktaş eşlik etti. İşte sizler için derlediğimiz 23 Eylül tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2023 Güncelleme 23 Eylül 2023, 07:01
Zeynep Bastık’ı gecede sevgilisi Ali Can Aktaş yalnız bırakmadı!

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı Zeynep Bastık, önceki akşam iş birliği yaptığı markanın lansmanındaydı. Markaya bir klip ve şarkıyla eşlik eden Bastık, "Bugün ful pembe olmayı tercih ettim. Markanın rengiyle uyumlu olayım istedim" dedi. Sahnede kendisini profesyonellerin eline bıraktığını söyleyen şarkıcı, gündelik hayatta kendine ufak dokunuşlarla makyaj yaptığını dile getirdi.
Doğan SAVAŞ

GEZGİN ESRA
Yaz dönemini Çeşme'deki yazlığında geçiren oyuncu Esra Gezginci, yeni projelere başlamadan önce kendini spora adadı. Geçtiğimiz sezon hazırlayıp sunduğu TV programından dolayı da önemli bir ödülün sahibi olmaya hazırlanıyor. "Türkiye-Azerbaycan Dostluk Ödülü"ne layık görülen Gezginci, 26 Eylül Salı günü Başkent Bakü'de düzenlenecek özel geceye katılacak.
Ercan AKGÜN



EŞİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Oyuncu Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner, geride bıraktığımız gün Ataşehir'deydi. Öğle saatlerinde geldikleri alışveriş merkezinde kendisinin de oynadığı "Pembe Pırlantalar" adlı tiyatro oyunu için konuşan Fersoy, ''Canım kardeşim Tolga'nın anısına oynadığımız ilk tiyatro oyunumuz. Çok heyecanlıyız bizim için çok özel bir gün" dedi.



HEY AMİGO!
Cansu Tosun, önceki gün Ataşehir'deydi. Tosun, oyun öncesi arkadaşlarıyla buluşup dondurma keyfi yaptı. Tarzını konuşturan Tosun, file çantası ve kovboyları anımsatan kombiniyle dikkatleri üzerine topladı.



AŞKIN KARESİ!
Şarkıcı Göksel, kendisinden 15 yaş küçük uzatmalı sevgilisi gitarist Osman Şahin ile önceki gün Kuruçeşme'de baş başa yemek yerken objektiflere yansıdı. Yemek sonrası sevgilisi ile kahve içen Göksel, uzun süre aşk dolu bakışlar sergiledi.
Aydın HAMZA



TRAFİĞE ÇÖZÜM
70 yaşındaki 4 çocuk babası yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin, önceki gün Kuruçeşme sahilde bisikletiyle seyir halindeyken görüntülendi. Çetin, "İstanbul, trafiği çok yoğun olduğu için kısa mesafelere bisikletle gidiyorum ve bundan da büyük keyif alıyorum" dedi.
Aydın HAMZA



ANNE SÜTÜ ARIYOR!
Selen Görgüzel, önceki gün Etiler'deydi. Anne sütü içerken görüntülenmesi hatırlatılan Görgüzel, "Doktorum yeterli dediği için bıraktım. Şimdi de Tanyeli için anne sütü arayışına girdim. Kanser hastalarına çok iyi geldiğini her doktor söylüyor. İnsanlar alay konusu haline getirdi bu durumu ama faydalarını bilseler, ne kadar ciddi bir konu olduğunu anlarlar" dedi.
Aydın HAMZA

NİLAY CAFER SÜRPRİZİ!
ATV'nin sevilen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin son transferi Nilay Cafer oldu. 26 Eylül Salı akşamı yayınlanacak bölümde karşımıza çıkacak olan güzel oyuncu, Berfin karakterine hayat verecek. Berfin Dayılar masasından Cangal ağanın (Adnan Biricik) kızı aynı zamanda Cezayir'in (Oktay Kaynarca) avukatı rolünü canlandıracak.



ZİRVENİN SAHİBİ!
ATV'nin yapımını TIMS&B Productions'ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşamki bölümüyle reyting listesinde ilk sıraya oturdu. Aldatmak otuz sekizinci bölümü ile Tüm Kişiler'de %4,63 reyting ve %14,09 izlenme payı alarak birinci oldu.



DAVETSİZ MİSAFİR GELİYOR
Bu akşam atv ekranlarında yeni bölümüyle ekranlara gelecek "Kardeşlerim"in yeni bölüm konusu şöyle; Ömer'i kavgadan kurtarmaya çalıştığı sırada yaralanan Orhan, apar topar hastaneye götürülürken, Aybike de Ayla'yla ilgili öğrendiği gerçeklerin şokunu yaşamaktadır. Akif, Mahir'in üstüne düşmeye devam ederken, yeni kuracağı işin de ilk adımını atar. Şevval, Eren kuzenleri hedef alan, ardı kurallar uygular. Şengül'ün işleri ters giderken, Suzan'a şok edici bir telefon gelir. Orhanların evine çat kapı gelen bir davetsiz misafir ise, Eren ailesini büyük bir şaşkınlığa uğratır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN