Katy Perry'nin müzik hazinesi servetine servet kattı! Forbes'e girmesi bekleniyor: 225 milyon Dolarlık dev anlaşma

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry beş albümünün haklarını 225 milyon dolara sattı. Perry, net servetini ise 340 milyon dolara yükseltti. 205 milyonluk Instagram hesabını da çok aktif kullanan sanatçı, birçok dünya markasıyla çalışıyor ve hatrı sayılır bir para kazanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2023 Güncelleme 22 Eylül 2023, 06:59
Katy Perry’nin müzik hazinesi servetine servet kattı! Forbes’e girmesi bekleniyor: 225 milyon Dolarlık dev anlaşma

İÇİNDEKİLER

Katy Perry, dev bir müzik anlaşmasına imza attı. Telif hakları şirketi, Amerikalı şarkıcının beş stüdyo albümünün katalog haklarını satın aldığını doğruladı.

Telif hakları şirketi, Perry'nin 2008 ile 2020 arasında yayınlanan "One of the Boys", "Teenage Dream", "PRISM", "Witness" ve "Smile" albümlerindeki şarkıların kayıt ve yayın hakları için 225 milyon dolar ödediklerini açıkladı.

SERVETİNE SERVET KATTI!
Ayrıca Perry, müzik kataloğunu satan tek sanatçı değil... Justin Timberlake şarkılarının yayın haklarını 100 milyon dolara, Justin Bieber 200 milyon dolara, David Bowie'nin 250 milyon dolara, Bob Dylan'ın 60 yıllık şarkı kataloğu 300 milyon dolara satılmıştı.

Perry, bu satışla birlikte net servetini tahmini 340 milyon dolara yükseltti ve Amerika'nın kendi servetini kendi yapan en zengin kadınlarından biri oldu. Bu yıl Forbes'te yer almayan Perry'nin gelecek yıl listede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

205 milyonluk Instagram hesabını da çok aktif kullanan sanatçı, birçok dünya markasıyla çalışıyor ve hatrı sayılır bir para kazanıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN