Biten aşkın yankıları hala durulmadı! Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler'e olay gönderme: “Bizde bir kitap tekrar okunmaz”

Sosyal medya Hadise ve Mehmet Dinçerler'i konuşuyor! Ayrılık sürecinde aralarında fırtına bitmeyen ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edilmişti. Hadise cephesinden jet yanıt geldi: "“Bizde bir kitap tekrar okunmaz.” İşte sizler için derlediğimiz 22 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2023 Güncelleme 22 Eylül 2023, 06:59
Biten aşkın yankıları hala durulmadı! Hadise’den eski eşi Mehmet Dinçerler’e olay gönderme: “Bizde bir kitap tekrar okunmaz”

İÇİNDEKİLER

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla epey konuşulan Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'le yeniden görüşmeye başladığı iddia edilmişti.

Güzel popçu ve Dinçerler önceki gün Galatasaray- Kopenhag maçında pişti oldu.

İkisi de sosyal medyada aynı maçtan görüntü paylaştı. Fakat biri farklı bir locada diğeri farklı bir loca maçı takip etti.



SU ALTINDA POZ!
2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturduktan sonra kariyer hayatına uzun bir ara veren oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesbını aktif kullanıyor. İki kız çocuk annesi Kobal, son olarak su altında poz verdi. Ünlü oyuncu takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.



ŞAFAK SAYIYOR!
Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yiğit Poyraz'ı askere yolladı. Poyraz'ı şimdiden özleyen Erbil, şafak sayıyor.

Erbil ve Poyraz yazı tatil yaparak geçirmişti. Aşıkların Instagram hesabından paylaştığı tatil pozları hep gündem olmuştu.



HELENİSTİK SALİ
Ziynet Sali, önceki gün memleketi Kıbrıs'ta unutulmaz bir konsere imza attı. Sali, kendi şarkılarını ve Kıbrıs türkülerini senfonik düzenlemeleriyle seslendirdi. Toplam 45 kişilik bir ekibin Sali'ye eşlik ettiği konser ayakta alkışlandı. Özel tasarımcı imzalı helenistik sahne kıyafeti ve yasemin çiçeklerinden yapılmış tacıyla çok şık görünen Sali'yi, 3500 kişi izledi.



YOĞUN İLGİ!
Deniz Baysal ve eşi Barış Yurtçu önceki gün Maslak'taydı. Günün erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen çiftin mutlu anları gözlerden kaçmadı. Güzelliği ve başarılarıyla tanınan Baysal ile müzik dünyasının başarılı ismi Yurtçu'yu gören hayranları yoğun ilgi gösterdi ve bol bol fotoğraf çektirdi.



KAÇAK GELİN DERYA!
Kariyerinin ilk albümü "Nefes"le yaza damga vuran Derya Uluğ, albümünün ikinci klibinde bir ilke imza attı. Müzisyen sevgilisi Asil Gök'le beraber hazırladığı ve söylediği 'Yansıma'nın klibinde kameraların karşısına gelinlikle çıktı. Uluğ, klipte sevgilisi Asil Gök ve ekip arkadaşlarıyla beraber oynadı. Klipte, rol gereği istemediği bir evlilik yapmak üzere olan Derya Uluğ'un düğünü, gönül verdiği Asil Gök ve arkadaşları tarafından basıldı.



'RUHUM ERGEN'
Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren ve 90'larda yaptıklarıyla müziğin seyrini değiştiren Yonca Evcimik'e dansçıları Ankara'da verdiği konserde sürpriz yaptı. Sahneye pasta ile gelen dansçılarını görünce şaşıran Evcimik, mumları üfledi. Konser sonrası açıklama yapan Evcimik, "60 oldum ama ruhum hala ergen, böyle olmasından da aşırı memnunum" dedi.



BOL İSTEKLİ SAHNE
Hande Sönmez önceki akşam Bodrum'da sahne aldı. Sevilen şarkısı, "Püsküllü bela" ile sahneye çıkan sanatçı, "Bu gece burada bu sezonun son sahnesini yapıyoruz. Siz isteyeceksiniz biz söyleyeceğiz" diyerek konuklarından istek şarkılarını almaya başladı. Tüm programını dinleyicisinin istekleriyle tamamlarken keyifli anlar yaşandı.



KONSER MARATONU!
Sevilen sanatçılar eylül ve ekim ayında da Harbiye'de İstanbullulara müzik ve eğlence dolu akşamlar yaşatacak.

27 Eylül Çarşamba Sıla'nın harika performansıyla başlayacak olan konserlerin ikinci etabı 28 Eylül Perşembe Sıla, 29 Eylül Cuma Buray, 30 Eylül Cumartesi Candan Erçetin, 1 Ekim Pazar Sıla, 2 Ekim Pazartesi Kenan Doğulu, 11 Ekim Çarşamba, 12 Ekim Perşembe ve 13 Ekim Cuma Edis, 14 Ekim Cumartesi Sıla, 15 Ekim Pazar Jekyll&Hyde, 16 Ekim Pazartesi ve 17 Ekim Salı Ajda Pekkan ile eğlence dolu olacak.



GENÇLERE DESTEK!
İbrahim Tatlıses, bu kez de genç yeteneklere destek oldu. Tatlıses, efsanevi klasiği "Kara Üzüm Habbesi"ni kendi sözleriyle yorumlayan ünlü rapçiler Seko ve Tefo'ya kayıtsız kalamadı. Dillerden düşmeyen parçada ikiliyle feat yapan imparator, gönülleri fethetti. "Kara Üzüm Habbesi" yarın tüm dijital müzik platformlarda yerini alacak.



MUTLULUĞUN RESMİ
Erol Sebebci ile 2018 yılında nikah masasına oturan Atiye, bir yıl sonra ilk kızı Ferahfeza'yı kucağına almıştı. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını açıklayan Atiye, kızı Neva'yı önceki gün sağlıklı şekilde kucağına aldı. Kızları Ferahfeza ve Neva ile verdiği pozlarını paylaşan Atiye, büyük ilgi gördü.



YENİ YAŞINI KUTLADI!
Sena Şener, yeni yaşını kutladı. 25 yaşına adım atan Şener, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları hayranları beğeni yağmuruna tuttu. Şener, sonbahara hızlı bir giriş yapacağı sürprizleri yakında duyuracağını dile getirdi.



UNUTULMAZ HİKAYE EKRANA KİLİTLEDİ
Acılara karşı sesiyle direnen Dilber Ay'ın unutulmaz hikâyesini anlatan film, önceki akşam atv'de TV'de ilk kez ekranlara geldi. Başrollerini Büşra Pekin, Ayberk Pekcan, Nursel Köse ve Zeliha Kendirci'nin paylaştığı Dilberay, Tüm Kişiler'de %6,48 reyting ve %19,11 izlenme payı ve 20+ABC1'de %5,79 reyting ve % 16,76 izlenme payı alarak iki kategoride de birinci oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN