Tan Taşçı müjdeyi verdi: "Çok güzel bir albüm hazırlıyoruz"

Tan Taşçı, Harbiye'de sahne aldı. Şarkı aralarında seyircisi ile de konuşan Taşçı, "Çok güzel bir albüm hazırlıyoruz. İlk albüm tadında olacak. Çok güzel şarkılar var" diyerek Harbiye'yi dolduranları heyecanlandırdı.İşte sizler için derlediğimiz 21 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2023 Güncelleme 21 Eylül 2023, 07:01
Tan Taşçı müjdeyi verdi: Çok güzel bir albüm hazırlıyoruz

İÇİNDEKİLER

Tan Taşçı, önceki gün Bayhan Müzik organizasyonuyla Harbiye'de sahne aldı. İstanbul başta olmak üzere farklı illerden gelenler konser öncesi kapıda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkı aralarında seyircisi ile de konuşan Taşçı, "Çok güzel bir albüm hazırlıyoruz. İlk albüm tadında olacak. Çok güzel şarkılar var" diyerek Harbiye'yi dolduranları heyecanlandırdı.

SEZONU KAPATTIK
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının tanınan simalarından Dilek Birgen, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Öğlen saatlerinde geldiği AVM'de yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan Birgen, "Yaz boyunca Bodrum'daydık ve sezonu bitirdik. Şimdi eksiklerimizi alacağız'' dedi.



TOP CANSU'DA
Türkiye'de meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 10'uncu kez sahaya inmeye hazırlanıyor. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi Cansu Dere oldu. Pembe Top, 12 Ekim 2023'te hayat kurtaran erken tanı mesajını bir kez daha hatırlatmak için, Anadolu Efes SKReal Madrid karşılaşmasında yeniden sahaya inecek. Pembe Top ile hava atışını ise Cansu Dere yapacak.

LÖSEV'E DESTEK!
LÖSEV 25. yılını önceki gün unutulmaz bir geceyle kutladı. Geceye katılan isimler arasında sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle bilinen Elif Buse Doğan da vardı. Doğan, LÖSEV'in bu özel gecesine katılarak, lösemi ve kanserle mücadeleye destek vererek etkinliğin sosyal sorumluluk boyutunu güçlendiren isimler arasında yer aldı.

YOĞUN İLGİ!
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM'de alışveriş turuna çıkan Tosic, bir süre dünyaca ünlü markaların ve mağazaların olduğu meydan katını dolaştı. Yeni sezon ürünlerini dikkatle inceleyen Dusko Tosic'e özellikle Beşiktaşlı futbolseverlerin ilgisi bir hayli yoğundu.



'ÇİÇEK' GİBİ POZ!
Yaptırdığı estetik operasyonlar ve değişimiyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İngiltere'ye gitti. Londra'yı gezen güzel oyuncu, önceki gün metrodan pozlarını paylaştı. Şehri böyle daha kolay gezdiğini söyleyen Deniz'in paylaştığı poza kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

BU NE HIZ!
Sosyetik güzel Edvina Sponza, önceki gün İstinye'de bir AVM'de görüntülendi. Mağazaları hızlı hızlı turlayan Sponza'nın aceleci bir şekilde alışveriş yapması gözlerden kaçmadı. Yarım saatte alışverişini bitiren Sponza, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı. Kafasını bile kaldırmadan evinin yolunu tutan sosyetik ismin bu hareketleri merak uyandırdı.


'HEDEFİM BÜYÜK'
Geçtiğimiz gün İstinye'de görüntülenen Ece Erken, alışveriş sonrası muhabirlerle sohbet etti. Alışveriş sırasının kendisine geldiğini söyleyen Erken, "Aileye alışveriş yapmaktan kendime şimdi fırsat ayırabiliyorum. Tabii ki bildiğiniz üzere benim alışverişim yine spor oldu. Çılgınca spor yapıyorum arkadaşlar hedefim büyük" dedi.



ALIŞVERİŞ TARZI
Cemiyet hayatının sevilen simalarından Burcu Şendir, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına alışverişe çıkan sosyetik güzel, bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.



KAHVE MOLASI!
İş dünyasının tanınan simalarından Emel Ayaydın, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına alışverişe çıkan Ayaydın, bir süre AVM'yi dolaşıp ürünleri inceledi. Alışverişin ardından meydan katında bulunan bir restoranda yorgunluk kahvesi içen Ayaydın, her zaman olduğu gibi yine çok sempatikti.

'SOSYAL MEDYA ANNESİ DEĞİLİM'
Şarkıcı Seda Üren, önceki akşam Bebek'teydi. Geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, "Ben sosyal medya annesi değilim" diyen Üren, "Annelik gözüktüğü gibi değil. Aynı anda anne olmak, öğretmen olmak, aşçı olmak. Sürekli aktif olmak zor bu hayatta..." diyerek konuya açıklık getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN