Oyuncu Demet Özdemir'den Seda Sayan açıklaması: ‘Seda abla 'idolüm’

Demet Özdemir, “İdolüm” dediği Seda Sayan ile bir mekanda dedikodunun dibine vurdu. Tam 5 saat mekanda sohbet eden ikili, çıkışta gazetecilere yakalandı. Sayan ve Özdemir’in, sorular karşısındaki performansı ise bir hali kötüydü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2023 Güncelleme 21 Eylül 2023, 07:01
Oyuncu Demet Özdemir’den Seda Sayan açıklaması: ‘Seda abla ’idolüm’

İÇİNDEKİLER

Bu yaz Yunanistan'ı fetheden Demet Özdemir ve son günlerde sosyal medyada herkesi tek kalemde silen Seda Sayan Etiler'de bir mekanda bir araya geldi. Uzun süredir bir araya gelmeyen Sayan ve Özdemir, adeta hasret giderdi. Yaklaşık 5 saat mekanda kalan ikili, koyu bir sohbete daldı.



Öğlen geldikleri mekandan akşamüstü çıkan Sayan ve Özdemir, çıkışta gazetecilere yakalandı. Seda Sayan, Demet Özdemir için övgüyle bahsederken, Özdemir ise, "Seda abla, benim idölümdür" dedi.




Özdemir Yunan aşkı Sergio hakkındaki soruları yanıtlamadan koşar adımlarla oradan ayrılırken, Sayan ise sosyal medya hesabından herkesin takipten çıkması hakkında, "Sosyal medyacım böyle olması gerektiğini söyledi. Her şeyi kendisi yaptı ve bu şekilde kalacak" dedi. Sayan, estetik soruları karşısında ise aynı Demet Özdemir'in taktiğini kullanarak hemen oradan uzaklaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN