Aşkları çok konuşulmuştu! Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor

Mithat Can Özer’le ayrılan Alina Boz, teselliyi Umut Evirgen’de bulmuştu. Boz, 3 aydır aşk yaşadığı Evirgen ile 15 Kasım’da nikah masasına oturma kararı aldı. Ani kararın ardından, güzel oyuncunun artık mutlu bir yuva kurup anne olmak istemesi gösteriliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2023 Güncelleme 21 Eylül 2023, 11:28
Aşkları çok konuşulmuştu! Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor

İÇİNDEKİLER

Uzun yıllar Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşayan ve Alina Boz, ilişkisini son verdikten kısa bir süre sonra çapkınlıklarıyla bilinen işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı.



Ayrılığı fırsat bilen Evirgen, uzun süredir markajında olan Alina Boz ile yakınlaşmayı başarmıştı, öyle ki çiçeği burnunda aşıklar henüz ilişkilerinin başında evlilik kararı aldı.

DÜĞÜN KASIM'DA
Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlüyle aşk yaşayan Evirgen, Boz'a fena tutuldu. Ünlü işletmeci, güzel oyuncuya geçen ay gittikleri Paris'te evlilik teklifi etti. Çok şaşıran Alina Boz, 'Evet' diye karşılık verdi. Çift tatil dönüşü ailelerini bir araya getirdi ve kız isteme töreni gerçekleşti. Düğünün 15 Kasım'da Boğaz'daki bir yalıda aile arasında yapılacağı da öne sürüldü.



YUVA KURACAK
Mithat Can Özer'le evlenmeyi çok isteyen Alina Boz, tam nikah masasına oturacakken ayrılınca hayalleri suya düşmüştü. İddialara yakın çevresine mutlu bir yuva kurup anne olmak istediğini de söyleyen güzel, bu ani teklifi bu sebepten dolayı hemen kabul etmiş. Evirgen de artık adının 'çapkın' diye anılmasından rahatsız olduğu ve aile babası olmak istediğini de gelen iddialar arasında...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN