Rotayı aşk belirledi! Melis Sezen, sevgilisi Atilla Bingöl ile tatile çıktı

İşletmeci Atilla Bingöl ile doludizgin bir aşk sürdüren güzel oyuncu Melis Sezen, sevgilisi ile Miami tatiline çıktı. Burada aşk tazeleyen çift, yeni rotasını da Bahamalar’a çevirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Rotayı aşk belirledi! Melis Sezen, sevgilisi  Atilla Bingöl ile tatile çıktı

İÇİNDEKİLER

Oyunculuk konusunda son derece başarılı olan Melis Sezen, yaz başında işletmeci Atilla Bingöl ile tanışmıştı. İstanbul'da bir mekan çıkışı ilk kez Takvim Gazetesi'nin muhabirlerine yakalanan ikili, her şeyin daha çok yeni olduğunu dile getirmişti.

Daha sonra daha sık görüşmeye başlayan Sezen ve Bingöl, yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilisinin her fırsatta yanında olan Sezen, yaz boyunca Bingöl'ün Çeşme'deki mekanında boy göstermişti.



Her ne kadar yazlık bir yerde olsalar da Bingöl'ün yoğunluğundan dolayı birlikte zaman geçiremeyen çift, sezonun kapanmasıyla birlikte soluğu Amerika'da aldı.

BAHAMALAR YOLU...
Geçtiğimiz sene yakın arkadaşı Cansu Dere Miami tatiline giden ve buradaki pozlarıyla çok konuşulan Melis Sezen, bu kez sevgilisi Atilla Bingöl'e pozlar verdi.

Sevgilisiyle ilk kez baş başa tatil yapan Sezen'in keyfi oldukça yerindeydi. Aynı yerden pozlar paylaşan aşıklar, Miami'de bir süre kaldıktan sonra rotasını Bahamalar'a çevirdi. Tekne ile seyahat eden çift, ay sonuna kadar tatillerini sürdürmeyi planlıyor.

26 yaşındaki güzel oyuncu, son dönemde hem kariyerinde hem de özel hayatında fırtına gibi esiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN