Murat Dalkılıç Londra’da fena aşka geldi! Ünlü şarkıcı genç sevgilisinin bir dediğini iki etmiyor

Murat Dalkılıç, Londra’da aşka geldi. Genç sevgilisi Eda ile pozlarını yayınlanan Dalkılıç, sevgilisinin bir dediğini iki etmiyor. Yeni sevgilisi için Londra’da stüdyo kuran ünlü popçu, şarkıcı olmak isteyen Eda’nın yeni şarkısı için de yoğun çaba gösteriyor.

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 20 Eylül 2023
Murat Dalkılıç Londra’da fena aşka geldi! Ünlü şarkıcı genç sevgilisinin bir dediğini iki etmiyor

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç hem şarkıları hem de haraketli aşk hayatıyla gündemden düşmüyor.

Son olarak Sitare Akbaş ile ayrılığının ardından gönlünü Çağla Boz'a kaptıran Dalkılıç, ilişkisini sessiz sedasız sonlandırmıştı.



Geçtiğimiz günlerde Eda isimle güzel bir kadınla Londra'da aşkını ilan eden Dalkılıç, bu kez de romantik pozuyla gündeme geldi.

HER ŞEY AŞKTAN!
Dalkılıç sosyal medya hesabında genç sevgilisiyle aşka geldi. Ünlü popçu, Instagram paylaşımına nazar boncuğu emojisi de eklemeyi ihmal etmedi. Dalkılıç sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Paylaşımına nazar boncuğu emojisi de eklemeyi ihmal etmedi. Öte yandan şu sıralar Londra'daki sevgilisinden yanından ayrılmayan Dalkılıç, orada bir stüdyo kurdu. Sevgilisinin şarkıcı olmak istemesinden dolayı müzik çalışmalarını sürdüren Dalkılıç iddialara göre sevgilisinin yeni şarkısını da hazırlamak üzereymiş. Türkiye'ye bir süre dönmeyecek olan ünlü popçu, sevgilisi için adeta "Feda" dedi



AŞKIN KARESİ
Sevgilisiyle Londra'da yemek yiyen Dalkılıç, anı ölümsüzleştirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN