Ebru Şahin'in balkon sefası gündem oldu!

Güzel oyuncu Ebru Şahin, yeşil büstiyerinin üzerine giydiği rengarenk mini takımıyla balkonda verdiği pozları yayınladı. Paylaşım, kısa sürede gündem oldu. İşte sizler için derlediğimiz 20 Eylül tarihli TAKVİM sakalambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
Ebru Şahin’in balkon sefası gündem oldu!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyayı aktif kullanan Ebru Şahin, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, yeşil büstiyerinin üzerine giydiği rengarenk mini takımıyla balkonda verdiği pozları yayınladı. Sıfır makyaj poz veren Ebru Şahin, doğal haliyle büyük beğeni topladı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede gündem oldu.

KORTTA MANKEN VAR!
Sosyal medyada paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen manken Şevval Şahin, bu kez tenise merak sardı. Korttan pozlarını yayınlayan güzel mankenin uçuşan eteği dikkat çekti.
Şu sıralar tenisle yatıp kalkan Şahin, bu konuda seviye atlamak istiyor.
Güzel manken son günlerde sürekli tenis oynadığı anları paylaşıyor.



KARNI BURNUNDA
Kaan Urgancıoğlu ve eşi Burcu Denizer geçtiğimiz gün Levent'te bir AVM'deydi. Urgancıoğlu ve Denizer bir restpranda yemeklerini yedikten sonra baş başa sinemaya girdi. Hamileliğinde son aylara giren Burcu Hanım ise her şeyin yolunda olduğunu keyifle bebeklerini beklediklerini söyledi. Ünlü çiftin bir erkek çocuğu olacak.




YOĞUN İLGİ
Aslıhan Karalar, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına geldiği AVM'de bir süre alışveriş yapıp mağazaları dolaşan güzel oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının ilgisine kayıtsız kalmayan Karalar, onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayaküstü de olsa sohbet etti.

DÖNÜŞ SİNYALİ
Cansu Tosun, önceki gün oğlu Marsel ile birlikte Maslak'taydı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen anne oğul, güneşli havanın keyfini çıkardı. Anne olduktan sonra ekranlardan uzak kalan Tosun, seyirciyle buluşmak için gün saydığını ifade etti. Tosun şunları söyledi: "Uzun bir süre ekranlarda yer almadım. Heyecan verici bir senaryo ile tekrar izleyicilerin karşısına çıkacağım"



DERYA ULUĞ RÜZGARI
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nin üçüncü gününde sahnede Derya Uluğ rüzgarı esti. Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kendi sosyal medya hesaplarından duyurduğu konsere binlere Gaziantepli akın etti. Uluğ, konser başlamadan hemen önce, "Ben Antep'i ve Antep'te sahnede olmayı çok seviyorum, geçen sene de buradaydım" diyerek şehre olan sevgisini dile getirdi.



YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL KUTLAMA
Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay ile Seda Özmen Han, ikinci evlilik yıl dönümünü kutladı. Çiftin evlilik yıl dönümünü iş insanı olan aile dostları Özcan Sezer'in organizasyonuyla gerçekleşti. Geceye sanatçı Orhan Gencebay da katıldı. Geçtiğimiz temmuz ayında tekneden düşüp yaralanan sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. "Çok şükür bomba gibiyim. Sevenlerim merak etmesin" dedi.



SANAT GECESİ
Güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Yakın arkadaşı ile birlikte geldikleri AVM'de kısa bir alışveriş turuna çıkan güzel oyuncu, bir tiyatro oyununu izledi. Sahne çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp, objektiflere poz veren ikilinin neşeli ve keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı



MUTLULUĞA 'EVET
Rubato'nun solisti Özer Arkun, Müzik danışmanı Zeynep Arda ile Beşiktaş'ta dünyaevine girdi. Çiftin nikah törenine Ailesi ve yakın dostlarının yanı sıra ünlü besteci ve sanatçı Tan Taşçı'da katıldı. Mutlu çift balayı tercihi ise Kıbrıs olacak.



YENİDEN YORUMLADI
Arabesk'in en güçlü ve dikkat çeken ismi Seccad Mehmedi, herkesin bir dönemine ışık tutan klasik hale gelmiş Doldur Meyhaneci'yi yeniden yorumladı. Şarkı, 22 Eylül Cuma günü tüm dijital plat-formlarda yerini alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN