ATV'nin sevilen dizisi Safir'de heyecan hiç dinmedi!

Etkileyici hikayesiyle dikkat çeken Safir, geçtiğimiz gün yayınlayan yeni bölümüyle oldukça beğenildi. Yaman’ın Feraye’yi kaçırmaya kalkması geceye damga vurdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2023 Güncelleme 20 Eylül 2023, 07:02
ATV’nin sevilen dizisi Safir’de heyecan hiç dinmedi!

İÇİNDEKİLER

ATV'nin bu sezon ekranlara gelen dizisi Safir'in üçüncü bölümünde şunlar yaşandı; Feraye ve Ateş'in bir süredir görüştüğünü ve evlenmeye karar verdiklerini öğrenen Yaman çıldırır.



Bu arada Feraye'yi ayak altında istemeyen Cemile Muhsin'i kızını İstanbul'a gönderme konusunda ikna etti. Böylece Feraye, Ateş ile evlenmekten vazgeçti. Bunu Okan'dan öğrenen Yaman rahatlar. Ateş de Amerika'ya dönmeye karar aldı. Ancak Cemile, Feraye'nin hamile olduğunu öğrenince işler değişir.

Kıza kumpas kurarak bebeği aldırtmaya kalkar. Feraye son anda kendini kurtarır. Tek başına yapamayacağını anlayan Feraye çaresiz Ateş'in evlenme teklifini kabul eder. Ateş, Feraye'yi gidip babasından ister. Öte tarafta Bora'nın yoğun bakımdan çıkamayacağı öğrenilir. Vural Bora'nın telefon sinyalinin Gülsoyların konağından geldiği haberini alır. İşin peşine düşer. Feraye'nin abisiyle evleneceğini duyan Yaman tüm gemileri yakıp Feraye'yi kaçırmaya kalkar.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN