Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu kariyerinin 30. yılında konserden konsere koşuyor!

Kariyerinin 30. yılını kutlayan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, konserden konsere koşuyor. İşte sizler için derlediğimiz 19 Eylül tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu kariyerinin 30. yılında konserden konsere koşuyor!

İÇİNDEKİLER

Konser sezonunun ilk günlerinden bu yana Türkiye'nin her şehrinden binlerce hayranıyla buluşan Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde Gaziantep, Adana ve Antalya'da sahne aldı. Konser serisine hız kesmeden devam eden Doğulu, en sevilen şarkılarını müzikseverler için seslendirdi.



'QUENN BENİM'
Müziğin yükselen yıldızı Nihan Çelik'in "Queen" adlı yeni tekli çalışması yayınlandı. "Queen" ile hayranlarıyla yeniden buluşan Çelik söz ve müziği Tüzzün ile Baz'a ait olan adlı şarkısı için, "Queen beni anlatıyor. Queen benim" dedi.



ECE'NİN BÜYÜK GÜNÜ!
Ece Vahapoğlu, 24 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Mecidiyeköy'de bir AVM'de "Mutluluk içimizde mi?" isimli tek kişilik gösterisiyle tiyatro sahnesindeki ilk sınavını verecek. Tiyatro sahnesindeki başarısını, Türkiye sınırları içinde her ile taşımak istediğini ve uluslararası boyutta da sergilemek istediği vurgusunu yapan Vahapoğlu, heyecanlı olduğunu dile getirdi.



KAŞIK HAVASI
Şevval Sam, önceki akşam Ataşehir'de sahne aldı. Sam, eline aldığı kaşıklar ile oyunlar oynayarak, dans etti. Sahne öncesi pembe renk kıyafeti ve spor ayakkabısı ile dikkat çeken Sam, "Pembenin en sevdiğim tonu bu renk. Son zamanlarda sol dizimde rahatsızlık var. O yüzden de spor ayakkabı tercih ediyorum" dedi.



EVLİLİK İTİRAFI
Pınar Eliçe, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bomba gibi geldiğini söyleyen şarkıcı, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna, "Her ne kadar aşka inanmasam da inandıracak birini bekliyorum aslında... Bir kere evlendim. Bir daha evlenirsem 40 gün 40 gece düğün yapacağım. Aile içerisinde apar topar evlendik ve o yüzden bir kare fotoğrafım bile yok. Gelinlik giydim ama fotoğrafım yok. O yıllarda özel sebebi vardı, gizli olması gerekiyordu. Nikâhla ilgili bir haber bile çıkmamıştı. İçimde ukte kaldı" dedi.

ESKİYE DÖNDÜ
Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti, geçtiğimiz günlerde kızları, "Arzu Alara"ya kavuşmuştu. Çift, doğumdan sonra ilk kez bir akşam dışarı çıktı. Sabancılar, ortak arkadaşlarının düğününe katıldı. Yeni doğum yapan Nazlı Sabancı'yı gören takipçileri şaştı kaldı. Zira hamilelik döneminde aldığı kilolardan eser kalmamıştı.



HAFSANUR 'KAS'ILDI!
Son dönemde tarzıyla adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan'ın sokak stili dikkat çekti. Döktüğü terin karşılığını fazlasıyla alan güzel oyuncu, Instagram'da yaptığı paylaşımda karın kaslarını gözler önüne serdi. Sancaktutan'ın sütyen-ceket kombinini görenler, güzel oyuncuya beğeni yağdırdı.

25 YILLIK YALAN!
Songül Karlı, yeniden hayat verdiği "Yalan" isimli şarkısını Hayrettin Güneş'in yapımcılığında hayranlarının beğenisine sundu. Tüm dijital platformlarda yerini alan çalışması için konuşan Karlı, "25 sene önce okuduğum bir şarkıydı aslında... Herkes dinlemeye devam etti. Ben de yeniden okudum. "Yalan" zaten benle özdeşleşen bir şarkı" dedi.



İŞİN 'ASLI' ANNELİK!
Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çifti, 4 Temmuz'da sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldıkları kızlarına Elay adını vermişti. Şimdilerde vaktini kızıyla ilgilenerek geçiren Enver, 6.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Minik kızıyla kamera karşısına geçen güzel oyuncu, bebeğini kucağında taşıdığı anları Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştı.



PAMUK ŞEKERLİ DEFİLE
Önceki gün Kuruçeşme İstanbul'da 'Barbie's Night' gecesi gerçekleşti. Gecenin öne çıkan defilesi tasarımcı Şeyhmus Can'ın hazırladığı 'Ken' giysileriyle oldu. Erkek mankenler dev oyuncak kutusu içinden podyuma çıktı. Defilenin ardından misafirlere pamuk şekerler dağıtıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN