Ünlü oyuncu İrem Sak kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Furkan Korkmaz ile Amerika'da yaşayacak!

Evlenmeleri beklenen İrem Sak ve Furkan Korkmaz çifti, nikah işlerini şimdilik askıya aldı. Sevgilisi Korkmaz ile New York’a gitmek için havalimanında valizlerle görülen Sak’ın, Amerika’ya sevgilisinin yanına yerleşeceği iddia edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
Ünlü oyuncu İrem Sak kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Furkan Korkmaz ile Amerika’da yaşayacak!

İÇİNDEKİLER

Bir süredir ekranlardan uzak olan İrem Sak, oyunculuğundan çok şu sıralar NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Furkan Korkmaz'la yaşadığı aşkla gündeme geliyor.

Uzun gözlerden uzak ilişki yaşayan çift, bu yaz hiç olmadığı kadar basında boy göstermişti. Hatta Sak ve Korkmaz'ın, ailelerini tanıştırdığı ve dünyaevine girmeye hazırlandığı iddia edilmişti.

Evlenmelerinin ardından Amerika'da yaşayacakları da konuşulan çift, evlilik işini şimdilik askıya aldı.



Bu yıl evlilik planları yapan ve sonrasında vazgeçtikleri iddia edilen çift, Amerika'da birlikte yaşayacak. Geçtiğimiz gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen ünlü çift, valizler dolusu eşyalarıyla dikkat çekti. Ekim sonunda başlayacak olan NBA için takımıyla hazırlıklara başlayacak olan Korkmaz'ın yanında bu yıl sevgilisi Sak da olacak. Son dönemlerde gelen projelere sıcak bakmayan ve sevgilisiyle daha fazla birlikte olmak isteyen Sak, artık Amerika'da hayatını sürdürecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN