Icardi duymasın: Wanda Nara ile aşk yaşadığını iddia eden L-Gante cezaevinden çıktı! "Her anlamda 10 puan"

Bir dönem Wanda Nara ile aşk yaşadığı iddia edilen ve 6 ay önce hapse giren rapçi L-Gante, cezaevinden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada Wanda Nara ile hala iletişim halinde olduklarını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
Icardi duymasın: Wanda Nara ile aşk yaşadığını iddia eden L-Gante cezaevinden çıktı! Her anlamda 10 puan

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu İcardi ile şu sıralar İstanbul'da mutlu bir evlilik sürdüren Wanda Nara'nın adı geçtiğimiz dönemlerde rapçi L-Gante ile anılmıştı.

Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan rapçi, hapisten çıkar çıkmaz bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Wanda Nara hakkında konuştu.

L-Gante, yaptığı açıklamada Wanda Nara için, "Wanda şu anda Arjantin'de değil ama onun benim için endişelendiğini biliyorum. Wanda'ya her anlamda 10 puan veriyorum" ifadelerini kullandı.

'HABERLEŞİYORUZ'
L-Gante, Wanda Nara ile ara sıra haberleştiklerini de itiraf etti: "Sürekli iletişim kurmasak da bazen haberleşiyoruz. Şimdilik bir ilişkimiz olmasa da o çok mükemmel biri"



BAŞINI ÖRTTÜ!
Öte yandan Arjantin'den gelen ailesine önceki gün İstanbul'u gezdiren Nara'nın, Ayasofya Camii'nin önünde ve tarihi mekanlarda verdiği pozlar sosyal medyada beğeni topladı. Nara'nın başını örtüp verdiği poz ise sosyal medyayı salladı. Nara'ya yorum yapanlar, "Yenge imana gelmiş" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN