Başkent'te Ajda Pekkan rüzgarı! Süperstar, binlerce sevenine unutulmaz gece yaşattı

Süperstar, muhteşem enerjisiyle soğuk havada konser alanını hınca hınç dolduran müzikseverlerin içini ısıttı. İşte sizler için derlediğimiz 17 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç hbaerleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2023 Güncelleme 17 Eylül 2023, 06:57
Başkent’te Ajda Pekkan rüzgarı! Süperstar, binlerce sevenine unutulmaz gece yaşattı

İÇİNDEKİLER

Türk Pop müziğin Süperstarı Ajda Pekkan, hız kesmeden yaz turnesine devam ediyor. Ankara'da sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan, kendisini dinlemeye gelen binlerce Ankaralı sevenine unutulmaz bir gece yaşattı. Pekkan, yoğun istek üzerine iki kere bis yaparak sevenlerinin kalbine bir kez daha taht kurdu. Sahnede sokakta yaşayan canlarımız için yardım isteyen Pekkan, "Havalar soğuyor sokakta yaşayan can dostlarımıza lütfen sahip çıkalım" dedi. Bu örnek duyurusuyla büyük alkış alan Pekkan, konserini büyük bir coşku ile noktaladı.

KARNAVAL TADINDA KONSER
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam dördüncü kez İzel-Çelik- Ercan'ı ağırladı. Fenomen grup, boğazın ışıkları altında renkli yorumuyla enerjisini müzikseverler ile buluşturdu. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen grup üyeleri, "Bugün burada karnaval havasını yaşatacağız. Hala heyecanımız bitmiyor. İstanbul'un şahane izleyicisi teveccüh gösteriyor ve bizi konserlerimizde yalnız bırakmıyor. İzel-Çelik-Ercan olarak sevenlerimize minnettarız" sözlerine yer verdi.

KIZ KIZA ALIŞVERİŞ
Şevval Şahin, önceki gün annesi Arzu Çiçek ile birlikte Zincirlikuyu'da bir AVM'de görüntülendi. Annesi Arzu Çiçek ile birlikte objektiflere poz verdi. "Kız kıza alışverişe çıktık" diye açıklamada bulunan başarılı modelin duru güzelliği ve annesine benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

MUHTEŞEM AÇILIŞ!
Türk pop müziğinin başarılı ismi Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam 26. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması'nın açılışını yaptı. Mavibeyaz kombiniyle çok şık görünen Altuğ, "Altın Güvercin, Türk pop müzik tarihinin en önemli yarışmalarından ve festivallerinden biridir. Ben de bu akşam 26'ncı yarışmanın açılışı yapmaktan onur duydum" sözleriyle startı verdi.



YENİ PROJE
Uzun zamandır gözlerden uzak olan ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülendi. Namal, yaz aylarının kendisi için çok yorucu geçtiğini ve sürekli çalıştığını dile getirdi. Oyuncu "Çalışmaktan doğru düzgün alışveriş bile yapamadım ama yeni proje yeni kıyafetler" diyerek mağazaları dolaştı.



TATİL YOK İŞ VAR!
Edis, önceki gece bir reklam anlaşması yaptığı marka için sahne aldı. Sahne öncesi sorulara yanıt veren Edis, "Çok görüşemiyoruz çünkü ben dışarıya çok çıkmıyorum hep stüdyodayım. Kendime çok fazla zaman ayıramıyorum. İş ne derse onu yaşıyorum" dedi. Yazın sonuna yaklaşırken bu yaz tatil yapamadığından şikayetçi olan şarkıcı, "Bu yaz istediğim gibi tatili yapamadım. İsyan gibi olmasın ama çok çalıştık ve hiç dışarıya çıkamadım. İş olsun ama ya önemli olan o." diyerek minik bir sitemde bulundu.



SEZON BİTTİ
Şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM'de bir süre mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen başarılı şarkıcı, "Teknem için branda almaya geldim, tatil sezonunu bitirdik artık" dedi.



SAÇINI KENDİSİ KESTİ
Şarkıcı Ömür Gedik, artan kuaför ücretlerine isyan ederek saçını evde kendi boyadı ve kesti. 7 bin lirayı bulan kuaför fiyatı karşısında şaşkına dönen sanatçı, "Pes ettim, kâkülümü de kendim kestim. Artık saçımı kendim boyuyor, kendim kesiyorum. Kendim 300 TL'ye hallettim" dedi. Kış sezonu konserlerine hazırlanan sanatçı, sahne öncesi imajını kendi elleriyle yeniledi.



KEYİF GÜNÜ
Okan Buruk ve oğlu Ali Yiğit Buruk geçtiğimiz gün İstinye'de bir AVM'de görüntülendi. Baba oğul keyif günü yaptıklarını söyleyen Buruk, "Önce yemek yedik daha sonra da AVM'den alacaklarımız vardı, biraz alışveriş yaptık" dedi.


SET YORGUNLUĞU
Güzel oyuncu Jessica May, önceki gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan May, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Set günleri savaş sahnelerinden yorulduğunu belirten güzel oyuncu, "Repo günümdeyim kendime vakit ayırmak ve birkaç bir şey almak istedim" dedi.



MOHOMBİ İLE 'ZOMBİE' DÜETİ!
Dünyaca ünlü sanatçı Mohombi, genç piyano sanatçısı Berk Can Arslan ile Cranberries'in tüm zamanlara damgasını vuran Zombie düeti için bir araya geldi. Mohombi kariyerinde Pitbull, Akon, Jennifer Lopez, J Balvin gibi global isimlerle ortak projelerde çalıştı. Geçtiğimiz günlerde Berk Can Arslan'ın düet daveti üzerine Türkiye'ye gelen Mohombi, DigiHall Platoları'nda Cranberries'in Zombie şarkısının düet klibi için kameraların karşısına geçti.


GÖZLER ÜZERINDE
Oyuncu Elif Naz ÖzdemirCA Acting for Film Konservatuarında 2019 yılından bu yana eğitim görüyor. Dünyanın en önemli starlarını yetiştiren okulu 2019 yılında kazanan oyuncu, yeteneği ve disiplini ile Amerika'da yönetmenlerin, film, sanat dünyasının ilgisini topladı. "Detective Sanders", "It Just Happened" ve "Snack Attack" filmlerinde başrol oynayan oyuncu, yine Los Angeles'ta ART isimli oyunda Marc isimli karakter ile başrol oynayarak tüm dikkatleri üzerine çekti.


YENİ PROJELER GELİYOR
Ünlü prodüktör ve aranjör Erdem Kınay, tatil için soluğu Çeşme'de aldı. Geçtiğimiz ay 'Deli Ediyor' isimli teklisini çıkaran Kınay, Çeşme'de yakın dostu iş insanı Muhammed Gömük ile bir araya geldi. İkili, ünlü aranjörün yılbaşında hazırlayacağı yeni projeleri hakkında sohbet ederek, "Sürprizlere hazırlıklı olun" mesajı verdi.



TEK ÇARE KAÇMAK
Ateş'le Feraye'nin evleneceğini düşünen Yaman her şeyi yakıp yıkmaya hazırdır. Bu arada Feraye ise Kapadokya'dan kaçmak için başka çıkış yolları ararken Cemile kendi menfaati için ona yardımcı olur. Muhsin'in onayı alınır, Feraye İstanbul'a gidecektir. Ama hiçbir şey planlanan gibi gitmez. Gülfem ise Aleyna'yı kendi tarafına çekmek, Cemile'yi kendi silahıyla vurmak için kolları sıvar. Yaman'a bir türlü yaklaşamayan Aleyna ise ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Vural'ın ise oğlu Bora'nın intikamını almak için kollarını sıvadığında ortaya çıkan şok gelişme herkes için beklenmedik bir duruma yol açacaktır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN