İrem Helvacıoğlu yeni sevgilisi ile aşka geldi! İlk kez el ele görüntülendiler

İrem Helvacıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz gün Mecidiyeköy’de bir lansmana katılan güzel oyuncu, sevgilisi Ural Kaspar’la ilk kez boy gösterdi. Helvacıoğlu, ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından Kaspar’la olan aşk pozunu Instagram’dan yayınladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 12:24
İrem Helvacıoğlu yeni sevgilisi ile aşka geldi! İlk kez el ele görüntülendiler

İÇİNDEKİLER

Evlilik hazırlığı yaptığı şef Yolaç Özcan'dan ayrılan oyuncu İrem Halevacıoğlu, Temmuz ayında muhabirlerin ayrılığı sorması üzerine aşka açık olduğunu belirterek, "Şu an hiç onları düşünmüyorum. O kadar rahatım ki kısmetiyle gelir öteki ilişki" açıklamasını yapmıştı.

UTANGAÇ TAVIRLAR
İrem Helvacıoğlu kalbinin yeni prensini buldu.

Yakışıklı iş adamı Ural Kaspar ile aşk yaşamaya başlayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün Mecidiyeköy'de düzenlenen bir davete sevgilisiyle el ele katıldı.

Yaklaşık 1 aydır aşk yaşadıkları öğrenilen çift, gazetecileri görünce hızlı adımlar ile yürümeye başlasa da görüntülenmekten kurtulamadı. Helvacıoğlu, aşk ile ilgili "Güzel gidiyor" diyerek gelen araç ile oradan sevgilisi ile beraber ayrıldı.

YENİ AŞKI İŞLETMECİ!
Öte yandan Helvacıoğlu'nun yeni sevgilisi merak konusu oldu. Ural Kaspar daha önce spor spikeri Setenay Cankat ile bir ilişki yaşamış ve magazine yansımıştı. Helvacıoğlu'nun restoran işi ile ilgilenen yeni sevgilisinin İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Suadiye semtinde bir mekanı olduğu biliniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN