Bülent Ersoy'dan milyonluk şov: Yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada havasını attı

Pahalı harcamaları ve zengin yaşam tarzıyla dikkatleri yıllardır üzerine çeken Bülent Ersoy, 15 milyon değerindeki yeni VIP aracını teslim aldı. Aracın içini özel olarak yaptıran Diva, lükse düşkünlüğünü bir kez daha gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 10:17
Bülent Ersoy’dan milyonluk şov: Yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı! Sosyal medyada havasını attı

İÇİNDEKİLER

Gösterişli kostümleri ve mücevherlere olan düşkünlüğü ile bilinen Bülent Ersoy, geçtiğimiz aylarda ise Nişantaşı'nda bulunan kumaşçısına gitmiş ve 4.5 saat kaldığı mağazada 600 bin TL harcamıştı.

250 metre saf ipek kumaşı satın alan sanatçı, "Kimseyle pişti olmaya gerek yok. Bu yüzden benim üzerimde görülen yalnızca bende olur. Ben kimseyle pişti olmam" demişti.

Ersoy, yine lükse hayatından ödün vermedi.Her yere taksi ile veya kiralık minibüs ile giden Bülent Ersoy, kendi aracına kavuştu.



ÖZEL TASARIM!
Diva, lüks minibüsünü önceki gün teslim aldı. İç tasarımı Ersoy için özel olarak yeniden yapıldı. Ersoy, için özenle yapılan lüks aracın maliyeti 15 milyon lirayı buldu.

İçi tamamen beyaz olarak dekore edilen VIP minibüste Bülent Ersoy'un isminin baş harflerinden oluşan "BE" amblemi ile kaplandı. Yeni aracını sosyal medya hesabında da paylaşan Bülent Ersoy, "Hadi kazasız belasız inşallah" notunu düştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN