Hilal Altınbilek ve Mehmet Can Uzun çifti: 'Acelemiz var’

Hilal Altınbilek ve sevgilisi Mehmet Can Uzun, önceki gece Arnavutköy'de yürürken görüntülendi. Ünlü çift, aşklarına doludizgin devam ediyor. İşte sizler için derlediğimiz 15 Eylül tarihli TAKVİM sakalambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 07:01
Hilal Altınbilek ve Mehmet Can Uzun çifti: ’Acelemiz var’

İÇİNDEKİLER

Hilal Altınbilek ve sevgilisi Mehmet Can Uzun, önceki gece Arnavutköy'de yürürken görüntülendi. Gazetecileri görünce gülümseyen çift, "Nasılsınız? Sezon başlıyor, projeleriniz olacak mı?" sorusuna, "Çok acelemiz var. Şimdi konuşmayalım.



Daha uygun bir zamanda uzun uzun sohbet ederiz" diyerek gelen araçlarına bindi. (Doğan SAVAŞ)



ELDE VAR ALIŞVERİŞ!
Ekranların yakışıklı ve başarılı oyuncularından Berk Oktay ve eşi Yıldız Çağrı Atiksoy önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Akşam saatlerinde geldikleri AVM'de el ele alışveriş turuna çıkan çift, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek, objektiflere poz verdi.



KAHVE MOLASI
Selen Görgüzel, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Görgüzel, "Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz ama sahne hayatıma da çok önem veriyorum. Güzel geri dönüşleri duydukça mutlu oluyorum'' dedi. Güzel şarkıcı, daha sonra günün yorgunluğunu atmak için yakın arkadaşlarıyla kahve molası verdi.

ROMANTİK AKŞAM
Erol Evgin, geçtiğimiz akşam İstanbul'da sahne aldı. Beyaz kombin üzerine giydiği yeşil ceketiyle çok şık görünen Evgin, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Sahnesini açtığı 'Söyle Canım' isimli şarkısını önce kadın sonra erkek misafirlerine söyleten sanatçı, "Hanımefendiler her zaman olduğu gibi daha sorumlulukla söyledi" dedi.


YOĞUN MESAİ
Eski milli futbolcu Özer Hurmacı geçtiğimiz gün İstinye'deydi. Tek başına alışverişe gelen Hurmacı, "Bugün toplantım var, toplantı saatine kadar mağazalardaki yeni sezona bir göz gezdirdim" dedi.



ZIPKIN'IN SEÇİMİ
ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nın bu akşam 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölümünün konusu şöyle; Kara'yı öldürmek için kliniğe giden Zıpkın, diyalize bağlı ölüm döşeğindeki kardeşini görünce suçluluk duyar. Ancak Kara, Ateş Kuşları'nın suçluluk duymasını değil, bedel ödemesini ister ve Zıpkın'a zalimce bir seçim yaptırır: "Kime dokunayım? Hüma'ya mı Gülayşe'ye mi?"



YAZ BİTMEDİ
Buray, yaz turnesine Ankara'da devam etti. Ankaralı hayranlarıyla buluşan Buray, kendisini izlemeye gelen binlerce sevenine söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Konser maratonuna hız kesmeden devam ettiğini belirten Buray, "Bizim için yaz henüz bitmedi, sahnede birlikte şarkılar söylemeye devam edeceğiz" dedi.



EFSANE KADRO!
Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen 'Kolpaçino' serisinin son filmi Kolpaçino 4'ün çekimlerine efsane dörtlü damga vurdu. Kasım ayında vizyona girmesi planlanan, yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği, Kolpaçino'nun yeni filminde, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç konuk oyuncu olarak yer aldı. Merakla beklenen film, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan, dostum dediği kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor. İlk üç filmin yıldız isimleri Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül Kolpaçino 4'te de başrolü Şafak Sezer'le paylaşıyor. Senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı, Kolpaçino 4'ün yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN