Ebru Yaşar unutulmaz müzik akşamı yaşattı! Sahnede zarafeti ve güzelliği ile büyülerken dinleyicilerden de tam not aldı

Ebru Yaşar önceki akşam binlerce müzikseveri ağırladı. Yaşar'ın şapkası konsere gelenlerin ilgi odağı oldu. İşte sizler için derlediğimiz 14 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
Ebru Yaşar unutulmaz müzik akşamı yaşattı! Sahnede zarafeti ve güzelliği ile büyülerken dinleyicilerden de tam not aldı

İÇİNDEKİLER

Ebru Yaşar, önceki akşam Kuruçeşme'de binlerce müzikseveri ağırladı. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Yaşar, geçmişten günümüze hit olan repertuarı ile yine unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı. Konserde bir modacının imzalı iki kıyafet taşıyan Yaşar, zarafeti ve güzelliği ile büyülerken dinleyicilerden de tam not aldı.

HEP DESTEK TAM DESTEK
Oyuncu İrem Helvacıoğlu, önceki gün Fenerbahçe stadyumunda bir sponsorluk anlaşmasına destek olmak için, Fatih Çelik'in daveti üzerine stada geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çelik, "Çok güzel bir anlaşmaya imza attık. İrem hanım bizi yalnız bırakmadı" dedi. Helvacıoğlu ise, "Uzun zamandır tiyatro oyununda yer almak istiyordum, bir oyuncunun kendini en iyi gösterdiği yer tiyatrodur. Tiyatro yapamadım ama netleşen bazı şeyler var" dedi.



KENT AŞKINA!
Zuhal Olcay, Ormanda Jazz konseptiyle dünya standartlarında konser ve etkinlik deneyimleri sunan YBY Woods sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sesi ve yorumuyla herkesin beğenisini kazanan sanatçı, sevilen şarkılarını 20 Eylül Çarşamba akşamı Kemerburgaz Kent Ormanı'nda seslendirecek.



KEYİFLİ BULUŞMA
Şevket Çoruh'un kızı Gülenay Çoruh, önceki gün menajeri Şebnem Salık ile birlikte Zincirlikuyu'daydı. İkili, birlikte geldikleri AVM'de bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Daha sonra toplantı yapmak için meydan katındaki bir mekana oturan ikili, uzun süre sohbet edip keyifli dakikalar geçirdi.



BİR HAYLİ MUTLU!
Oyuncu Çiçek Dilligil, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına alışverişe çıkan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen başarılı oyuncu, dizisi için gelen tepkilerden memnun olduğunu söyledi. Harika bir set ve çalışma ortamı olduğunu söyleyen Dilligil, keyifli halleriyle de dikkat çekti.



ALIŞVERİŞ BİLM'ECE'Sİ!
Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz gün annesi Nurhan Serpici ile İstinye'de görüntülendi. Bu aralar sık sık alışveriş yaparken görüntülenen Erken, "Geçtiğimiz gün Eymen için alışverişe çıktık, bugün de annem için alışveriş yapıyoruz. Sıra bana ne zaman gelecek bilmiyorum" diyerek kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularına esprili yanıtlar verdi.



EKRANLARA DÖNÜYOR!
Başarılı oyuncu Melisa Doğu, yeni sezon için yapacağı görüşme öncesi Zincirlikuyu'daydı. Tek başına alışverişe çıkan ve sezon ürünlerini inceleyen başarılı oyuncu, neşeli halleriyle dikkat çekti. Yeni sezon için görüşmeler yaptığını belirten Doğu, ekranlarda olacağının sinyalini verdi.



AKUSTİK GECE
Güzel şarkıcı İmge Mıngıroğlu Bodrum'da sahne aldı. Mıngıroğlu programının ilk bölümünde 80'ler, 90'lar ve 2000'lerin hit olmuş sevilen yabancı şarkılarıyla dinleyicisine adeta müzik ziyafeti yaşattı. Şarkıcı programının ikinci bölümünde ise günümüzün sevilen Türkçe şarkılarıyla sahnesini tamamladı.



SON MODEL GURUR!
Bu yıl 23.'sü düzenlenen Miss&Mr Model Of Türkiye yarışmasının gala gecesi İzmir'de gerçekleşti. Özlem Yıldız ve Mert Şeker'in sunduğu gecede 2005 İzmir doğumlu Selin Soydan Miss Model, 2005 Manisa doğumlu Efe Musa Yurdagelen Mr Model seçildi.

DENGELER DEĞİŞİYOR!
ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Aldatmak', bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Korkunç kaza ile birlikte kendisini bir kabusun içinde bulan Güzide, büyük bir suçlamayla karşı karşıya kalır.

Güzide'nin kendinden emin hamlesi, hayatını hiç beklemediği bir şekilde sonsuza kadar değiştirmek üzeredir. Torununu bulmak için her şeyi göze alan ve kimseden korkmayan Güzide, yeni ve tehlikeli bir düşmanı olduğundan habersizdir. Oylum'un oğluna kavuşma mücadelesi her geçen saat daha kritik bir hal almaktadır. Bebeği kimin kaçırdığı netleşirken, beklenmedik bir ismin hamlesi herkesi ters köşeye düşürür.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN