2023 MTV Video Müzik Ödülleri'nde şıklık yarışı! Taylor Swift, Emily Ratajkowski, Nicki Minaj...

2023 MTV Video Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Şıklık yarışının yaşandığı kırmızı halıda Card B, özel imzalı bir elbise giydi. Shakira ise ödül alan ilk Güney Amerikalı olarak tarihe geçti ve dansıyla izleyicileri mest etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2023 Güncelleme 14 Eylül 2023, 07:00
2023 MTV Video Müzik Ödülleri’nde şıklık yarışı! Taylor Swift, Emily Ratajkowski, Nicki Minaj...

İÇİNDEKİLER

Müzik dünyasının en iyilerinin seçildiği ve her yıl ünlü isimlerin sahne şovlarıyla geceye damga vurduğu MTV Video Müzik Ödülleri bu yıl da görkemli sahneleriyle damga vurdu.

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan Prudential Center'da gerçekleşen ödül töreninde ünlü isimler kırmızı halıda şıklık yarışına girdi. Taylor Swift, Emily Ratajkowski, Nicki Minaj, Rita Ora ve Demi Lovato gibi yıldızların katıldığı gece Selena Gomez, kırmızı Oscar de la Renta elbisesiyle göz kamaştırdı.

İNTİKAM DANSI!
Shakira, MTV Video Müzik Ödülleri'nde "Ömür Boyu Başarı ödülü"nü kazandı. ödül alan ilk Güney Amerikalı olan Shakira, elinde bıçaklarlar etkileyici bir gösteri sergiledi. Yıldız ismi izleyenler, Pique'yi baz alarak, "İntikam dansı" olarak nitelendirdi. Öte yandan geceye damga vuranlardan biri de Cardi B oldu. Türk modacı imzalı bir kıyafet tercih eden Cardi B, törende meraklı gözleri üzerine çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN