Yardımsever modacı! Modacı Pınar Bent, gece de birçok gelinliği bağışladı

Ünlü modacı, defilenin baş mankeni Tuğba Özay ve Özge Ulusoy ile objektiflere poz verdi. İşte sizler için derlediğimiz 13 Eylül tarihli Takvim Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2023 Güncelleme 13 Eylül 2023, 07:00
Yardımsever modacı! Modacı Pınar Bent, gece de birçok gelinliği bağışladı

İÇİNDEKİLER

Modacı Pınar Bent, geçtiğimiz günlerde bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Özel bir gecede gelinlik defilesi düzenleyen Bent, gece de birçok gelinliği bağışladı. "Kadına Şiddete Hayır' temalı düzenlenen gecede konuşma yapan Bent, "Fiziki ve psikolojik şiddet gören, sürekli bu duruma maruz kalan sevgili kadınlarımıza her zaman destek olacağım" dedi. Defile sonrası bağışladığı gelinlikleri açık arttırmaya koyan modacı, gelirinin şiddet gören kadınlara gideceğini belirtti.

TURNEYE ÇIKIYOR!
Yazı konserlerle dolu bir şekilde geçiren Kenan Doğulu, sonbaharda da sevenleriyle buluşmaya devam edecek. 14 Eylül Perşembe Gaziantep'te başlayacak olan turnesi; 15 Eylül Cuma Adana, 17 Eylül Pazar Antalya, 2 Ekim Pazartesi Harbiye ve 21 Ekim Cumartesi Bursa'da tam gaz devam edecek.

MÜZİK YOLCULUĞU
Berkay, bu yaz dördüncü kez Kuruçeşme'de sahne aldı. "Hava çok sıcak değil, hafif esintili güzel bir yaz akşamında hep birlikte müziğe doyacağız" diyerek izleyicilerine seslenen Berkay'ın muhteşem sahne performansı ve hayranlarıyla kurduğu tatlı iletişim görülmeye değerdi. Berkay, performansı ile izleyenleri harika bir müzik yolculuğuna çıkardı.



GÖRÜNMEZ KAZA
Ünlü sanatçı Linet, Bursa'da sahneye çıktı. Sahnede ayakkabısının kopması ve yaşanılan fırtına sebebiyle kostümünde de sıkıntılar yaşayan Linet, sahneye günlük kıyafeti ve spor ayakkabısı ile çıktı. Yaşadığı ufak kazanın ardından sahnede binlerce kişinin yoğun tezahüratlarıyla karşılaşan Linet, 'Hayatımda ilk kez sahneye böyle çıkıyorum. Bir kez daha kıyafetin değil de sesin önemli olduğunu alkışlarınızla göstermiş olduğunuz için teşekkürler" dedi.



'KENDİMİ TUTAMADIM'
Manken Simge Ünal, geçtiğimiz gün Ataşehir'de bir AVM'deydi. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde lüks markaları gezip alışveriş yapan Ünal'a, "Artık pahalı şeyler almayacağım ve para biriktirip gayrimenkule yatıracağım" yönündeki açıklaması sorulunca şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü manken, "Evet hala öyle, paramı biriktiriyorum. Bugün sadece kendimi biraz tutamamış olabilirim. Ama mantıklı harcamalar yapıyorum artık" dedi.



KAZAKİSTAN YOLCUSU
Mustafa Sandal önceki gün Zincrlikuyu'daydı. Tek başına geldiği AVM'de kısa bir alışveriş turuna çıkan Sandal, "Konser öncesi birkaç eksiğimi almaya geldim. Kazakistan konserim var heyecanlıyız'' dedi. Sevenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Sandal, yanına gelen hayranlarını kırmayıp, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDI
Şarkıcı Tuğba Özerk, çıktığı Kıbrıs tatilinde plajda Gülistan Akkaya'nın hazırladığı kıyafetler için vücut ölçülerini aldırdı. Kumsalda ölçü aldıran sanatçı iddialı fiziğiyle adeta mankenlere taş çıkardı. Fit haliyle dikkatleri toplayan sanatçı, güzelliğiyle olduğu kadar kusursuz fiziğiyle de göz doldurdu.

HEYECANLI BEKLEYİŞ
Deniz Baysal, geçtiğimiz gün Maslak'ta objektiflere yansıdı. Başarılı oyuncu, hayranlarını heyecanlandıran bir projeye imza attığını söyledi. Baysal, "Çok farklı bir oyunculuk deneyimi olacak. Birçok yeni proje geldi ama senaryoyu okuduğum zaman beni en çok heyecanlandıran ve duygulandıran diziyi seçtim. Hayırlısı olur inşallah" dedi.



KOYU SOHBET
Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk önceki gün arkadaşı Esat Yontunç ile birlikte Zincirlikuyu'da bir AVM'de objektiflere yansıdı. İkili geldikleri AVM'de kısa bir alışveriş turunun ardından meydan katında bir restoranda yemek yiyip uzun süre sohbet etti.


ROMANTİK PAYLAŞIM
Oyuncu Özgür Emre Yıldırım, romantik bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz yıl Buse Cevatemre ile hayatlarını birleştiren oyuncu, evlilik yıldönümünü Instagram'dan kutladı. Sevilen oyuncu, paylaşımına, "Biricik karıcığım. Seni her şeyden çok seviyorum Buse'm" yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN