Sinan Akçıl'dan aşk hayatıyla ilgili şoke eden itiraf: "Hep ben terk ettim"

Hadise, Ebru Şallı, Hande Yener gibi güzellerle ilişki yaşayan ve Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan Sinan Akçıl, “Hep terk ettim. Hiç terk edilmedim” sözleriyle yine gündem oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2023 Güncelleme 13 Eylül 2023, 07:02
Sinan Akçıl’dan aşk hayatıyla ilgili şoke eden itiraf: Hep ben terk ettim

İÇİNDEKİLER

Sinan Akçıl, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Bir televizyon kanalında Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtlayan Akçıl, "Aşkta terk edilen sen misin? sorusuna şöyle cevap verdi: "İlişki yaşadığım insanlara da böyle demek istemem ama, hep terk edilen onlar oldu.

Ben hiç terk edilmedim. Başka bir hikayeye geçiyorsam o hikayeden çıkıyorum." Akçıl, iki kez evlenip boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı ile olan evliliğinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.



Amsterdam'da gerçekleşen ilk nikahta Kıratlı'nın giydiği dekolte gelinliği için konuşan Akçıl, "Benim için sıkıntı oldu, çok açıktı o gelinlik, giymeden görmemiştim. Ben muhafazakarım!" dedi.

PİŞMAN DEĞİLİM!
Kıratlı ile ilgili sözlerine devam eden ünlü müzisyen, "Aynı kişiyle 2 kez evlilik yaptım. Birisi 5 ay sürdü, birisi 8 ay sürdü. İlkinde boşanmak istedim. Boşandıktan sonra acayip bir özlem geldi. Bir plan yaptım.



Yalandan bir yemek organize ettim. Orayı bastım. Aldım onu tekneye bindirdim, kaçırdım, bir otelde yer ayırttım, orada sabaha kadar konuştuk.

Sonra yeniden ilişkiye başladık. Ve daha sonra yeniden evlendik. O da 8 ay sürdü. Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN