Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı kızdıran soru: “Ne kadar alçakça...”

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, kendisine gelen “Hastalığınızla ilgili neden yalan söylediniz?” sorusu üzerine adeta çılgına döndü. Lösemi olduğu dedikoduları yayılan Nara, “Ne kadar alçakça bir gün her şeyi anlatacağım” diyerek açtı ağzını yumdu gözünü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:05
Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’yı kızdıran soru: “Ne kadar alçakça...”

İÇİNDEKİLER

Mauro Icardi, 10 milyon Euro bonservisle Galatasaray'a imza attı. Ancak eşinin hastalığı nedeniyle bu transfer süreci biraz sancılı ilerledi. Sezon öncesi tatil yaptıkları sırada Nara'nın hastalığını öğrenen Icardi ailesi, bir süre boyunca Arjantin'de kaldı. Nara'nın şiddetli karın ağrısıyla hastaneye kaldırılması ise endişe yaratmıştı.



Sosyetik güzelin lösemi olduğuna dair iddialar ortaya atılmış ancak ünlü model bu haberi yalanlamıştı. Son olarak sosyal medyada bir kullanıcı, Wanda Nara'ya "Hastalığınız hakkında neden yalan söylediniz?" şeklinde bir soru sordu.

"BİR GÜN ANLATACAĞIM"
Nara ise gelen bu yoruma, "Neyse ki sayıları az ama ortada spekülasyonlar var. Birilerinin benim bile bilmediğim bir şeyi sorgulaması ya da yargılaması ne kadar alçakça. Bu onların açığa çıkardığı ve benim tarafımdan değil ama kamuoyuna açıklanan kişisel bir durum. Birçok insan beni iyi görmek ve ne olduğunu ve nasıl olduğumu bilmek istiyor. Bir gün bunu anlatacağım" cevabını vererek sinirlendi.

"SAKLAMAYI TERCİH EDİYORUM"
Başka bir kullanıcı ise, Nara'dan yaşadıklarını ve hastalığıyla ilgili insanlara yardımcı olması çağrısında bulundu. Ünlü isim, bu yoruma ise, "İnsanlar sizi yargılıyor. Şu anda bunu kendime saklamayı tercih ediyorum. Daha güçlü olduğumda anlatacağım. Asla bir sağlık sorunuyla oynamam!" diye karşılık verdi.



TESPİT EDEMEDİLER!
Arjantın basınına hastanede yaşadıklarını aktaran Nara, "İlk anda hemşireler ağlayarak geldiler ve bana sarıldılar. Mauro'ya, 'Öleceğim ve bana söylemeyecekler' dedim. Doktorlara ise, 'TV'de hastalığımı söylüyorlar' dedim. 5 test daha yaptırdım ama hastalığımı yüzde 100 teyit edemediler" diye konuştu.

Zor dönemlerden geçen sosyetik ismin en büyük destekçisi ailesi oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN