Geçmişe sünger çekti! Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak’tan kalan son izi de sildi

Bülent Şakrak’tan boşandıktan sonra kendini yenileyen ve zayıflayarak fit bir görünüme kavuşan Ceyda Düvenci, şimdi de Şakrak’tan kalan son izleri de sildi. Düvenci, bileğindeki “B” harfli dövmeyi “Believe” olarak değiştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 09:27
Geçmişe sünger çekti! Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak’tan kalan son izi de sildi

İÇİNDEKİLER

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Düvenci ve Şakrak'ın mutluluğu oğulları Okan Ali'nin doğumuyla katlanmıştı.




Son dönemde ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çiftin boşanmaya karar verdiği ortaya çıkmıştı. Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, 11 Temmuz'da İzmir Ödemiş Adliyesi'nde sabah saatlerinde boşanmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin davası sadece 15 dakika sürmüştü.

"B" HARFİNİ DÖNÜŞTÜRDÜ
Boşanmanın ardından spora başlayan Düvenci, kısa süre içinde zayıylamış ve fit görünüme kavuşmuştu. Zaman zaman Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çeken Düvenci'nin son paylaşımında bir detay gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu, eski eşinin adının baş harfini koluna dövdürmüştü. Aşk bitince Düvenci o dövmeyi sildirmek yerine dönüştürmeye karar verdi ve 'B' harfi 'Believe' oldu.



Güzel oyuncu, boşanmayı Şakrak'ın istediğini söylemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN