Amerikalı Tomm! Ünlü model Ebru Şallı, New York sokaklarını kedisiyle gezdi

Ünlü model Ebru Şallı, New York sokaklarını kedisiyle karış karış gezdi. İşte sizler için derlediğimiz 12 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2023 Güncelleme 12 Eylül 2023, 07:01
Amerikalı Tomm! Ünlü model Ebru Şallı, New York sokaklarını kedisiyle gezdi

İÇİNDEKİLER

Fit görünümü ile takipçilerinin beğenisini toplayan Ebru Şallı şimdilerde ABD'de tatiline devam ediyor. Bir dönem podyumların aranılan isimlerinden olan Şallı, sık sık sosyal medya hesabından paylaşımda bulunuyor. Kedisi Tommy'yi de alarak Kaliforniya'dan New York'a geçen Şallı, şehrin en güzel yerlerini gezdirdi. Bol bol kedisiyle birlikte fotoğraf çektiren Şallı, pozlarını Instagram hesabından yayınladı.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI!
Mert Öcal, önceki gün sevgilisi Sude Burcu ile birlikte Zincirlikuyu'daydı. Evlilik hazırlıklarına başlayan çift, alışveriş turuna çıktı. Tarzları ve şıklıkları ile ilgi odağı olan çift, küçük bir toplantı için AVM'ye geldiklerini ve düğün hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.



İSTİKAMET ALMANYA
Asena, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte geldiği AVM'de alışveriş turuna çıkan Asena, daha sonra ise bir restoranda yemek yiyip uzunca sohbet etti.Keyifli halleriyle dikkat çeken Asena, "Gezmeye geldik, birkaç gün daha buradayım sonra Almanya'ya döneceğim'' dedi.



KAHVE MOLASI
Güzel oyuncu Gökçe Bahadır önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM'de kısa bir alışveriş turunun ardından arkadaşlarının yanına kahve içmeye geçen Bahadır, yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayaküstü de olsa sohbet etti.



ERKEN BAŞLADI!
Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen ile birlikte İstinye'deydi. Anne-oğulun neşeli ve keyifli halleri dikkat çekerken Erken, "Eymen artık büyüdü ve evin erkeği oldu. Kendi alışverişini de kendi yapmaya başladı. Beni hiç karıştırmıyor" dedi.

HER ŞEY YOLUNDA'
Emre Altuğ, geçtiğimiz gün oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Şarkıcılıktaki başarısını oyunculuk alanında da kanıtlayan Altuğ, "Baba-oğul alışverişe çıktık, kısa bir alışveriş yapıp yemek yiyeceğiz her şey yolunda'' dedi. Daha sonra aracını bıraktığını vale noktasından teslim alıp AVM'den ayrıldı.

LOHUSA KOMEDİSİ!
Gupse Özay, yeni filmi için çalışmalara başladı. Özay 'Lohusa' adını taşıyacak filminde bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 günü kendileri ve arkadaşları üzerinden ele alarak anlatacak. Bir sene önce kızını kucağına alan Özay, bu eğlenceli komedide, her ailenin kendinden izler görebileceği anları beyazperdeye taşıyacak.

MÜTHİŞ SAHNE!
Türk pop müziğin başarılı ismi Hande Ünsal, geçtiğimiz akşam Susurluk'ta sahne aldı. Şarkıcı, pop ve arabesk şarkılardan oluşan 50 şarkılık repertuvarıyla misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Ünsal, şarkılarını alanı dolduran 5 bin kişiyle beraber söyledi.



'KOÇ'UM BENİM!
Geçtiğimiz gün Bursa'da sahne alan Oğuzhan Koç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi bir araya geldiği basın mensupları medyaya yansıyan plaj fotoğraflarındaki karın kaslarını sordu. Koç "Kendi sağlığım için düzenli spor yapıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN