Yeni film yolda! Aslıhan Güner yeni filmi için gün sayıyor: "İzleyenlere bir kez daha..."

Yeni filmi için gün sayan başarılı oyuncu Aslıhan Güner, makyajsız, duru güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Güner, yeni projeler için senaryo okuduğunu ifade etti. İşte sizler için derlediğimiz 11 Eylül tarihli TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:00
Yeni film yolda!  Aslıhan Güner yeni filmi için gün sayıyor: İzleyenlere bir kez daha...

İÇİNDEKİLER

Yeni projesi 'Zübeyde' filmi için gün sayan başarılı oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün Metropol İstanbul'da görüntülendi. Makyajsız, duru güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Güner, yeni projeler için senaryo okuduğunu ifade etti. Güner, "Zübeyde hanımı canlandırdığım filmin vizyon tarihi yaklaşıyor. Çok duygu yüklü, izleyenlere bir kez daha gurur yaşatacak bir film oldu'' dedi.

SIRADA RODOS VAR
Sosyetik iş insanı Murat Cevahir, önceki akşam modacı sevgilisi Nadya Annecer ile önceki akşam Bebek'teydi. İstanbul trafiğine takılmamak için motorla gezen sevgililer, tatil için Rodos adasına gideceklerini söyledi.



SARI CAZİBE
Gülben Ergen, yaz boyu kapalı gişe sahne yaptığı Çeşme Alaçatı'da son konserini dün akşam verdi. Son dönemde kilo verip formuna kavuşan Ergen, şık görünüşüyle geceye damga vurdu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Ergen, sarı elbisesiyle ışıl ışıldı. Artık kış sezonuna hazırlanan Gülben Ergen öncesinde konser için Amerika'ya, ardından Tayland'ın Phuket adasına tatile gidecek.



20 BİN KİŞİLİK DEV KONSER
Koray Avcı, Balıkesir Havran'ın kurtuluşunun 101. yılı etkinlikleri kapsamında sahnedeydi. 20 bin kişinin izlediği konserde Avcı, "İlk kez Havran'a geldim ama daha önce gelmeliymişim. Sizlere de, bölgenize de hayran kaldım. Daha sık görüşeceğiz." diyerek kendisini izlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşattı.



BİRAZ POP BİRAZ ARABESK
Türk pop müziğin başarılı ismi Hande Ünsal, geçtiğimiz akşam Susurluk'ta sahne aldı. Şarkıcı, pop ve arabesk şarkılardan oluşan 50 şarkılık repertuvarıyla misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Ünsal, şarkılarını alanı dolduran 5000 kişiyle beraber söyledi.



NEW YORK'TA TÜRK RÜZGARI
Ünlü markaların görkemli açılışı ile başlayan New York Moda Haftası'nda bu yıl tek Türk olarak Ayça Varlıer, çok özel bir etkinlik için podyuma çıktı. Ünlü Hint asıllı Prasant Goyal'in markası "Heritage İndia Fashions" New York Moda Haftası'nda, meme kanserini atlatıp hayatta kalan kadınlar için farkındalık yarattı.



BOĞAZ'DA NOSTALJİ PARAF
Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam unutulmaz bir etkinliğe imza attı. "Nostalji Gazinosu" konseptiyle özlenen gazino kültürünü Boğaz'ın ışıkları altında müzikseverlerin ayağına getirdi. Taverna ve fantezi müziğin usta ismi Ümit Besen, Türk Sanat Müziğinin kraliçesi Muazzez Ersoy ile nostalji şöleni yaşandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN