Haziran'da başladı Eylül'de sona erdi! Demet Özdemir komşu aşkıyla ayrıldı

Demet Özdemir’in saman alevi gibi yanan aşkı söndü. Güzel oyuncu, yaz boyunca Yunanistan’da aşk yaşadığı Yunan DJ Sergio ile yolları ayırdı. İddiaya göre projeleri yüzünden Türkiye’ye gelen Özdemir, uzak mesafe ilişkisi yaşamamak adına Sergio’yu Yunanistan’da bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:00
Haziran’da başladı Eylül’de sona erdi! Demet Özdemir komşu aşkıyla ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Oğuzhan Koç'la mutluluğu kısa süren Demet Özdemir, 8 ay süren evliliğini 4 Mayıs'ta noktalamıştı. Ayrılığın ardından Yunanistan'da tatile çıkan ünlü oyuncu, Atina'dan yaklaşık 9 milyon TL'ye ev satın almıştı.



Özdemir, Yunanistan'da sadece yeni evini değil yeni aşkını da bulmuştu. Özdemir Mykonos'ta katıldığı bir partide Yunan DJ Sergio ile yakınlaşmıştı. Yaz boyuncu birlikte kare kare fotoğrafları ortaya çıkan ikili, Eylül ayının gelmesi ve yazın bitmesiyle ilişkilerine nokta koydu.



MESAFELER AYIRDI!
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a ayak basan Demet Özdemir, önceki gün Yunan sevgilisi DJ Sergio sorulduğunda, "Hayatımda kimse yok" demişti. Daha önce birçok kez Sergio sorulmasına rağmen sorulardan kaçan, ancak geçtiğimiz gün bu kadar net cevap veren Özdemir, uzak mesafe ilişkisine yenik düştü.



Yazın başında başlayan bu sansasyonel aşk sonbaharın gelmesi ve Sergio'nun Yunanistan'da kalmasıyla sona erdi. Özdemir'in uzak mesafe yaşamak istememesi de bu ilişkisinin bitmesindeki en büyük etken olarak öne sürüldü.

Yunanistan'da tanınan bir DJ olan Sergio, Özdemir'e ilk görüşte aşık olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN