ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşlerim" yeni sezonda izleyiciyi ekrana kilitledi!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Doruk babasıyla yüzleşirken geçirdiği büyük kazada hayatını kaybetti. Ani ölümü herkesi gözyaşlarına boğdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2023 Güncelleme 11 Eylül 2023, 07:00
ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni sezonda izleyiciyi ekrana kilitledi!

İÇİNDEKİLER

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Heyecanlı olayların art arda yaşandığı 4. sezonun ilk bölümü sosyal medyada hem en çok konuşulanlar hem de en çok izlenenler arasına girdi. Dizinin dün akşam ekranlara gelen 95. Bölümü'nde #Kardeşlerim etiketi, X Türkiye Trending Topics listesine girdi ve uzun bir süre 1.sıradaki yerini korudu.



95. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ömer ve Asiye abilerinin ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrendi. Eren kardeşler öğrendikleri bu gerçekle yıkıldı. Doruk ise babasıyla yüzleşirken geçirdiği büyük kazada hayatını kaybetti. Ani ölümü herkesi gözyaşlarına boğdu. Tüm bunlara neden olan Akif ise oğlunun mezarı başında intihara karar verdi. Tetiği çekmeden önce Asiye'nin Doruk'u ziyarete gelişi ikiliyi karşı karşıya getirdi… Herkesin merak ettiği bu soru ve daha fazlası Kardeşlerim'in 16 Eylül Cumartesi akşamı atv'de yayınlanacak yeni bölümünde.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN