Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Alina Boz sevgilisi için iş tekliflerini bir bir reddetti!

Umut Evirgen’le doludizgin bir aşk yaşayan Alina Boz, kendini iyice kaptırdı. İddiaya göre bu sezon gelen proje tekliflerini reddeden Boz’un, bunu Evirgen’le daha fazla vakit geçirmek için yaptığı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 07:18
Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Alina Boz sevgilisi için iş tekliflerini bir bir reddetti!

İÇİNDEKİLER

Mithat Can Özer'le dört yıllık birlikteliğini bitiridikten sonra işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan Alina Boz'un, ayakları yere basmıyor.

Ünlü çift, ilişkilerinin ortaya çıkmasının ardından boy boy fotoğraflarına paylaşmış ve dosta düşmana nispet yapmıştı. Aşk listesi bir hayli kabarık olan ve bugüne kadar Serenay Sarıkaya, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun gibi güzel oyuncularla birliktelik yaşayan Evirgen, "Bu kez farklı" dediği Alina Boz ile bambaşka bir başlangıç yapmıştı.

Yunanistan ve Fransa'da yanı sıra Türkiye'de de tatilden tatile koşan çift, aralarındaki bu büyüyü bozmamak adına yeni dönemde iş yerine aşkı seçti.

EVLİLİK YOLU!
Sezonun başlamasının ardından birçok projeden teklif alan Alina Boz'un, bunların hepsini reddettiği iddia edildi. Hatta güzel oyuncunun bu dönemde çalışmasını Evirgen de istemiyor.

Yine iddialara göre evlilik yolunda olduğu konuşulan ikilinin, bu süreçte ilişkilerine önem vereceği ve daha fazla vakit geçirmek adına bu kararı aldıkları konuşuluyor. Öte yandan çiftin ne zaman evleneceği de merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN