Milyonluk şov! Süreyya Yalçın altın kaplama elbise giydi: Elbisenin fiyatı dudak uçuklattı

Son zamanlarda zayıflığıyla adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın, 3 milyon TL’lik altın kaplama, elmas ve yakutlardan oluşan bir elbise giydi. İşte sizler için derlediğimiz TAKVİM saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:01
Milyonluk şov! Süreyya Yalçın altın kaplama elbise giydi: Elbisenin fiyatı dudak uçuklattı

İÇİNDEKİLER

Daha önce yaptığı harcamalarla sık sık gündeme gelen Süreyya Yalçın, hızla kilo vererek bir deri bir kemik kalmıştı. Zayıflığıyla herkesi şaşkına çeviren Yalçın, kesenin ağzını açarak 3 milyon TL'lik altın kaplama elbisesiyle yine tüm bakışlarını üzerine çekti. Süreyya Yalçın, bir davete katılmak için modacı Pınar Kerimoğlu imzalı bir elbise tercih etti. Yalçın'ın altın kaplama üzerine elmas ve yakut taşlar işlenen kıyafetinin fiyatı ise tamı tamına 3 milyon TL. Sosyetik ismin milyonlarca liralık elbisesine, bir kısım zayıflıktan dolayı kıyafeti taşıyamadığını söylerken bir kısım da çok yakıştırdı.

AKŞAM GEZMESİ!
Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Yakın arkadaşı ile birlikte akşam gezmesine çıkan oyuncu, doğal güzelliği ve her zaman olduğu gibi mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti. AVM'de kısa bir alışveriş turu yapan Deniz, meydan katında yemek yedikten sonra vale noktasından aracını teslim alıp AVM'den ayrıldı.



GÖRKEMLİ TÖREN!
"Yılın Uluslararası Marka Ödülleri", önceki akşam Sarıyer'de sahiplerini buldu. Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban'ın yaptığı geceye yaklaşık 300 davetli katıldı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy'un yaptığı gecede 2024 yılı gelinlik modellerini tanıtıldı. "En İyi Pop Erkek Sanatçısı" seçilen Gökhan Keser ödülünü şampiyon olan Kadın Voleybol Milli Takımı'na hediye etti.



EVLENDİLER!
Ünlü sanatçı Bora Duran avukat sevgilisi Hande Karaatlı ile evlendi. Sapanca' da gerçekleşen muhteşem düğünde yakın çevresi ve sanatçı dostları ile dünyaevine giren çift gece geç saatlere kadar eğlendi. Çift balayı için İtalya' ya gideceklerini söyledi.



LÜKS HAYAT
Bebek'te lüks villaya taşınan Icardi'nin evinin aylık kirasının 30 bin Euro olduğu öğrenilmiş ve evin detayları gündem olmuştu. Seksi pozlarıyla tanınan Nara şimdi de Icardi ve Muslera'yı İstanbul'a getiren özel uçağın içinden paylaşım yaptı. Özel yatak odaları ve hobi alanı bulunan uçak sosyal medyada dikkat çekti. Nara'nın ucağın lüks detaylarını paylaşmasına "Yaşıyorsunuz bu hayatı" yorumları geldi.




KOYU SOHBET !
İrem Derici, sezon içerisinde erkek arkadaşıyla görüntülendiği Çeşme'deki bir mekana bu kez de kız arkadaşlarıyla birlikte gitti. Yazın son günlerini değerlendirmeye çalışan Derici, kız kıza gittikleri beachte deniz öncesi sohbet etti. Bir ara arkadaşlarına içecek servisi yapan şarkıcı, bir süre sonra sıcaktan bunalınca denize girip suyun içinden sohbete devam etti. (Ercan AKGÜN)



YOĞUN İLGİ
Yakışıklı oyuncu Burak Çelik, önceki gün Zincirlikuyu'da objektiflere yansıdı. Yakın dostu ile birlikte AVM'ye gelen Çelik, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyen oyuncu, yanına gelen hayranlarıyla ayaküstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.



BAMBAŞKA CEYDA!
Ceyda Düvenci, çocuklarıyla geçirdiği yaz tatilinin ardından tüm enerjisini topladı. Bülent Şakrak ile olan evliliğini yaz başında bitiren Düvenci, sosyal medya hesaplarından yaz boyu yaptığı paylaşımlarla boşanma sonrası "iyileştim, iyileştiğin anları unutma" diyerek olumlu mesajlar vermişti. Kilo veren ve yeni sezon da ekranda olacak Düvenci, fit haliyle "Boşanma yaramış" dedirtti.

KARDEŞLER GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR!
Kardeşlerim'in yeni sezon ilk bölümünde şunlar yaşanacak; Geçirdikleri korkunç kazanın ardından toparlanmaya çalışan çocuklar, Ataman Koleji'nin yeni dönemine "merhaba" derler. Şengül ve Orhan'ın, başladıkları yemek programının başarısı tam gaz devam ederken, Şengül yine kendince farklı hesaplar peşindedir. Ömer ve Sarp cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanırken, Akif herkesi sürpriz bir davette bir araya getirir. Ansızın ortaya çıkan birtakım gerçekler, Eren kardeşlerde büyük bir şok etkisi yaratırken, Akif ve Nebahat'i ise büyük bir dehşetle karşı karşıya getiririr.



YENİ BİR MÜCADELE
Aldatmak dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümünde şunlar yaşandı; Behram hayatının en zor kararını vererek doktordan karısının kurtulması için gereğinin yapılmasını istedi. Behram'ın bu kararı Güzide'ye derin bir nefes aldırırken herkes bir yandan da bebeğinin kurtarılması için seferber oldu. Oylum'un tedavisi için verilen kanların sonucunda Tarık'ın Oylum'un babası olamayacağı kanaatine varan doktor bu durumu Tarık ve Güzide ile paylaştı. İkili doktorun söyledikleriyle neye uğradıklarını şaşırdı.

EV BULUŞMASI
"Her Şeye Rağmen" filminde İlhan Doğan'ı canlandıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bu kez onu evinde ağırladı. Eşinin yaptığı yöresel yemeklerle özel misafirini ağırlayan Petekkaya, Doğan ile birlikte filmin son detayları gözden geçirdi. Petekkaya, "Nasıl bir hayat, nasıl bir çıkış inanmak gerçekten zor" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN