40 gün 40 gece düğün! Burcu Esmersoy İtalya’daki düğünün ardından bir düğün de İstanbul’da yaptı

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil, İtalya’daki düğünün ardından önceki gün bir düğün de İstanbul’da yaptı. Esmersoy, derin sırt ve kalça dekolteli bir gelinlik tercih etti. Bodrum’da bir düğün daha yapması beklenen çift, bu organizasyondan ise vazgeçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2023 Güncelleme 09 Eylül 2023, 07:07
40 gün 40 gece düğün! Burcu Esmersoy İtalya’daki düğünün ardından bir düğün de İstanbul’da yaptı

İÇİNDEKİLER

Bir süredir aşk yaşayan iş insanı Nazım Akmandil ile başarılı sunucu Burcu Esmersoy, 2 Eylül'de İtalya'nın Portofino kentinde yakın çevresinin katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu.



İtalya'da 3 gün süren düğün yapan çift, İstanbul Ulus'ta 250 davetlinin katıldığı bir düğün töreni daha düzenledi. Esmersoy, düğününde bu sefer kalça dekolteli bir gelinlik giydi.

GELİNLİK DETAYI!
İtalya'daki düğünden birkaç farklı gelinlik giyen Burcu Esmersoy, İstanbul'daki düğünü için de Özgür Mansur imzalı boğaz, göbek, sırt ve kalçasında taş detaylı bulunan bir gelinlik tercih etti. Saçlarına sıkı bir topuz yaptıran Esmersoy, sade bir duvak tercih etti. Nazım Akmandil ise düğünde siyah bir damatlık giydi.



BODRUM DÜĞÜNÜ İPTAL!
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Esmersoy, "İkinci düğünümüzü yaptık. Bodrum'da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, galiba orada düğün olmayacak" dedi. Akmandil ise "Çok güzel bir beraberliğe adım attık. Umarım bir ömür mutlu oluruz" diyerek duygularını dile getirdi. Bebek sorularını, "Bunu şimdi konuşmayalım, bir ay sonra konuşuruz" diyerek geçiştiren Esmersoy gazetecilere teşekkür etti.

EVLENMELERE DOYMUYOR
Burcu Esmersoy bugüne kadar 3 evlilik yaptı. Güzel sunucu daha önce İtalyan Massimo Cusimano ve Berk Suyabatmaz'la evlenmişti. Şimdi de Nazım Akmandil'le dünyaevine girdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN