Zeynep Bastık güzellik sırrını açıkladı! "Hepsi aşktan" dedi: Sosyal medyada gündem oldu

Zeynep Bastık önceki gün Mersin’de sahne aldı. Şarkıcı kendisine “Çok güzelsin” diye seslenen bir hayranına “Hepsi aşktan” cevabını verince büyük bir alkış koptu. İşte sizler için derlediğimiz 8 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 06:59
Zeynep Bastık güzellik sırrını açıkladı! Hepsi aşktan dedi: Sosyal medyada gündem oldu

İÇİNDEKİLER

Şarkılarıyla mest eden Zeynep Bastık, önceki akşam Mersin'in Silifke ilçesindeki konser verdi. Bastık, katılımcıların şarkılarına alkışlarla eşlik ettiği konserde seyirciyle sık sık sohbet etti. Bir hayranının "Çok güzelsin" diye bağırmasına "Hepsi aşktan" cevabını verdi ve büyük bir alkış koptu. Bir süredir işletmeci Ali Can Ayyıldız ile birlikte olan Bastık, enerjisi ile kendini izlemeye gelenleri büyüledi.


GÖZLERİNİ ALAMADI!
Seda Sayan, geçtiğimiz gün İzmir Menemen'de sahne performansı sergiledi.

Menemenlilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Sayan, sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla müzikseverlerden büyük alkış aldı. Sevilen sanatçının konserini eşi Çağlar Ökten de en ön sıradan izledi.



HARBİYE ÇIKARMASI
Yaz konserleri kapsamında Türkiye turnesinde yoğun ilgiyle karşılanan ve biletleri günler öncesinde tükenen Pekkan, ekim ayında konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Sonbaharda hayralarıyla buluşmak için gün sayan Pekkan, 16 Ekim'deki Harbiye Açıkhava konserinin ardından sevenlerinin ilgisi karşısında 17 Ekim akşamı da en güzel şarkılarını hayranlarıyla seslendirecek.



DOĞAL GÜZEL
Esra Bilgiç, 80. Venedik Film Festivali'ne katıldı. Güzel oyuncu, davet öncesi İtalyan basının objektiflerine sade ve doğal görüntüsüyle sahilde poz verdi. Gecede tüm güzelliğiyle dikkatleri üstüne çeken güzel oyuncu zarafetiyle herkesi büyüledi. Etkinlik sonrası kendisi için özel olarak tahsis edilen teknenin dümenine geçen bilgiç, Venedik kanallarının keyfini çıkarttı.

SIRRINI AÇIKLAMADI
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla konuşuluyor. Bir hayli zayıflayan Çıtak, sosyal medyada mini şortuyla fotoğrafını paylaştı. Yatak pozuna ilk yorum ise eşi Levent Dörter'den geldi. Çıtak'ın kocası, "Zayıflama sırrını bize de açıkla" yazdı. Şarkıcı ise "Önce sen açıkla" yanıtını verdi.



FOTOĞRAFÇI OLDU!
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, her yaz olduğu gibi bu sene de tatilini Çeşme'de geçirdi. Abisi Sinan Akın ve ablası Selin Denizli'nin çocukları Mustafacem ve Keremcem'le birlikte bir beache giden Lal, denize girmek yerine yazlık kıyafetleriyle dinlenmeyi tercih etti. Bir ara iskeleden suya atlayan ağabeyi ve yeğenlerinin yanına giden Denizli, hepsinin atlayışlarını cep telefonu kamerasıyla kaydetti. (Ercan AKGÜN)



EN 'ÜNLÜ' POZ!
Evlilik hazırlıkları yapan Emine Ün, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Ayk Karakulakyan ile ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Zor günleri geride bırakan 45 yaşındaki Emine Ün, yıllara meydan okuyan pozuyla dikkat çekti. Beyaz bikinisi pozlarını paylaşan Emine Ün'e yorum yağdı. Güzel oyuncunun fit ve düzgün fiziği dikkat çekti.



MÜJDEYİ VERDİ!
Oyuncu Cansu Tosun, önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Tek başına geldiği AVM'de alışveriş turuna çıkan oyuncu, "Çok yoğun bir dönemdeyiz, tiyatro oyunumuz 'Pembe Pırlantalar' 21 Eylül'de başlayacak. Alman dizisi 'Murder by the Lake'e konuk oyuncu olarak katıldım. Hepsi ay sonuna denk geldi güzel geri dönüşleri bekliyoruz'' ifadelerini kullandı. Yanına gelen hayranlarını kırmayıp ayaküstü sohbet eden Tosun, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.



HANDE UÇUYOR!
Çekilişler müşterilerinden birine uçak hediye edecek olan Yusuf Yalmancı'nın kampanyasına Hande Yener de dahil oldu.

Bu yaz çalışmaktan tatil yapamadığını ifade eden Yener, nedenini soran basın mensuplarına "Pop müzik tatilde değil. Çalışıyorum, üretiyorum ve çok yoğun konserler var. Ama bu ay sonu tatil yapacağım" diye cevap verdi.



YİNE YENİ YENİDEN...
Tuğba Yurt, yine bir Ersay Üner şarkısı olan 'Sonsuza Dek'i müzikseverlerle buluşturdu. Slow bir şarkı olan 'Sonsuza Dek' için kamera karşısına geçen Yurt, yeni şarkısı hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Yurt, ''Ersay'la çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Birçok eserimde olduğu gibi bu parçanın da başarı yakalayacağından şüphem yok. Çok içime sinen bir iş oldu.'' dedi.



AKUSTİĞE DEVAM
Bahadır Tatlıöz, çok sevilen şarkılarının akustik versiyonlarıyla dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda birbiri ardına şarkılarının akustik versiyonlarını yayınlayan sanatçı, şimdi de "Cevizin Yaprağı" şarkısının akustik versiyonunu müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Söz ve bestesi anonim olan ve Tatlıöz'ün özgün yorumuyla yeniden seslendirilen şarkının düzenlemesinde de sanatçının kendi imzası var.



TARZ KADIN!
Güzel oyuncu Ege Kökenli geçtiğimiz gün Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Sabah saatlerinde geldiği AVM'de bir süre meydan katındaki mağazaları dolaşan ve yeni sezon ürünlerini inceleyen güzel oyuncu, tarzı ve şıklığıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Objektifleri görünce gülümsemeyi eksik etmeyen güzel oyuncu, hayranlarından yoğun ilgi gördü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN