İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'dan gelin sevgisi! İkiz bebeklere hamile olan Yasemin Şefkatli'ye yoğun ilgi: Bir dediğini iki etmiyor

İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna, şu sıralar ikiz bebeklere hamile olan gelini Yasemin Şefkatli’nin üstüne titriyor. Sık sık çiftin Zekeriyaköy’deki evine giden Tuna, gelinine yemek yapıyor ve bir dediğini iki etmiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2023 Güncelleme 08 Eylül 2023, 09:17
İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna’dan gelin sevgisi! İkiz bebeklere hamile olan Yasemin Şefkatli’ye yoğun ilgi: Bir dediğini iki etmiyor

İÇİNDEKİLER

İDO Tatlıses'in annesi Derya Tuna, ikiz bebek bekleyen gelini Yasemin Şefkatli'yi kampa aldı! Çiftin Zekeriyaköy'deki evine giden ünlü kaynana, gelinini kendi yaptığı yemeklerle beslemeye başladı.

'ŞEFKATLİ' KAYNANA!
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile evlenmişti.

İki yıl önce nikah masasına oturan Tatlıses ve Şefkatli'den geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin 2,5 aylık hamile olduğu ve ünlü çiftin ikiz bebek beklediği öğrenilmişti. Haliyle buna en çok sevinenlerden biri de anne Derya Tuna olmuştu. Şefkatli ile arası çok iyi olduğu bilinen Tuna, hamilelik sürecinde de bunu gösterdi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ!
Haberi alır almaz mutluluktan uçan Derya Tuna, yakın çevresine çok heyecanlı olduğunu dile getirirken, oğlu ve gelininin bu süreçte yanından ayrılmıyor.

Sık sık İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'yi evlerinde ziyaret eden Tuna, çoğu zaman da orada kalıyor.

Hamilelik süreci boyunca gelinine yardımcı olan ve kendi elleriyle yemek yapan Tuna, adeta 'Nasıl kayınvalide olunur?' bunu gösteriyor. Gelini Şefkatli'nin bu zorlu dönemde yemesinden içmesine kadar her şeye dikkat etmesini sağlayan Tuna, incirden cevize, fındıktan pekmeze kadar gelinine yediriyor.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şefkatli, kayınvalidesi Tuna'yı etiketleyerek, "Hiç incir yememiştim ta ki yedirene kadar" notunu düştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN