Yakışıklı oyuncu Anıl Altan kızları ile birlikte alışverişte görüntülendi

Oyuncu Anıl Altan, kızlarıyla birlikte alışverişe çıktı. Ardından kameralara poz verdiler. İşte sizler için derlediğimiz 6 Eylül tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2023 Güncelleme 06 Eylül 2023, 07:00
Yakışıklı oyuncu Anıl Altan kızları ile birlikte alışverişte görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Eşi Pelin Akil ile mutlu bir evlilik sürdüren yakışıklı oyuncu Anıl Altan, geçtiğimiz gün ikiz kızları Lina ve Alin ile birlikte İstanbul'da bir AVM'deydi. Kızlarıyla birlikte yemek yiyen Altan, daha sonra ikiz kızlarına okul alışverişi yaptı. Ünlü oyuncu, "Bugün kızlarımla birlikte tüm gün vakit geçirelim dedik. Hem oyun oynamaya hem de okul alışverişine geldik" dedi.

NAZAR DEĞER
Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Ebru Destan, önceki gün Maslak'ta objektiflere yansıdı. Yeni sezonda, başka bir diziyle izleyici karşısına çıkacağını söyleyen Destan, dizinin detayları hakkında bilgi veremeyeceğini söyledi. Destan, "Detay vermeyeyim nazar değmesinden çekiniyorum" dedi.



30 MİLYONLUK STRES
Kosovalı şarkıcı Morena Taraku'nun, geçtiğimiz ay Bomonti'deki dairesine hırsız girmiş ve yaklaşık 30 milyon TL değerindeki mücevherleri çalınmıştı. Şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir arkadaşıyla atv gezintisine çıktığını ve moralinin bozuk olduğunu söyleyen Taraku, "Çalınan kasam hala bulunamadı. 30 milyon TL'den fazla ziynet eşyam vardı. Keyfim olmadığı için böyle stres atmaya çalışıyorum" dedi.



GÖZ KAMAŞTIRDI
Son dönemin en başarılı kadın oyuncularından Pınar Deniz, Zincirlikuyu'da bir AVM'deydi. Tatil sonrası tek başına geldiği AVM'de uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Deniz, ''2 senedir doğru dürüst tatil yapamıyordum bu sene acısını çıkardım diyebilirim'' dedi. Deniz, tarzı ve şıklığı ise göz kamaştırdı.

CESUR GÜZEL
Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Bestemsu Özdemir, bu kez sahilde verdiği pozları yayınladı. Siyah mayokinisinin altına pantolon giyen Özdemir'in Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflara beğeni yağdı. Yeni projesinin çekimleri için şu sıralar setlerde olan Özdemir, cesur pozlarıyla dikkat çekti.



DEKOLTELERİNİ KONUŞTURDU!
Geçen yıl ağustos ayında üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Adriana Lima, kiloları yüzünden zorbalığa maruz kalmıştı. Güzel model, uzun süre diyet yaparak ve spora yoğunlaşarak eski görünümüme neredeyse geri döndü. Lima, Venedik Film Festivali'nde boy göstererek dikkat çekti. Göğüs, sırt ve bacak dekoltesi tercih eden model, pozlarıyla beğeni topladı.



UYUMLU ÇİFT
Rafet El Roman, kız arkadaşı ile birlikte önceki gün Zincirlikuyu'daydı. Kısa bir alışveriş turuna çıktıktan sonra meydan katından bir restoranda yemek yiyen çiftin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Yanına gelen sevenlerini kırmayıp hatıra fotoğrafı çektiren El Roman, ayaküstü de olsa onlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.



ROTA YUNANİSTAN!
Geçtiğimiz günlerde Yalova'daki konseri öncesinde fenalaşıp hastanelik olan Derya Uluğ, zor günler geçirmişti. 37 yaşındaki Uluğ, hızla iyileşti ve soluğu tatilde aldı. Rotasını Yunanistan'a çeviren Uluğ, tatilinden yeni karelerini paylaştı. Bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcıya beğeni yağdı.



SPOR ŞIKLIĞI!
Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz gün bir konser çıkışı görüntülendi. Konser tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, spor tercihiyle çok beğenildi. Beyaz gömlek ve jean pantolon giymeyi tercih eden ünlü ismin kombininin fiyatı ortaya çıktı. Stil paylaşımları yapan bir Instagram sayfasının paylaşımına göre; Saraçoğlu'nun beyaz gömleğinin fiyatı 599 TL, jean pantolonunun fiyatı 489 TL ve çantasının fiyatı 6 bin 615 TL.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN