Taşlar yerinden oynayacak! ATV'nin sevilen dizisi "Aldatmak" yeni sezona bomba gibi geliyor

ATV’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın gerçekleştirdiği ‘Aldatmak’ dizisi yeni sezona başlamak için gün sayıyor. 7 Eylül Perşembe akşamı kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan dizide heyecan bir an olsun durmayacak. İşte sizler için derlediğimiz 5 Eylül tarihli saklambaç TAKVİM haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2023 Güncelleme 05 Eylül 2023, 07:03
Taşlar yerinden oynayacak! ATV’nin sevilen dizisi Aldatmak yeni sezona bomba gibi geliyor

İÇİNDEKİLER

Nefes kesen sezon finalinin ardından kadroya eklenen yeni isimlerle birlikte hikayede tüm taşlar yerinden oynayacak. Güzide'nin ailesini bir arada tutma mücadelesi daha da çetin bir savaşa dönüşürken Oylum cephesindeki gelişmeler izleyicileri derinden etkileyecek. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Aras Aydın, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken ve Nursel Köse'nin yer aldığı diziye ikinci sezonda Berkay Ateş, İlayda Çevik ve Alize Gördüm dahil oldu.



SAHNEDE BÜYÜLEDİ!
Hadise'nin konser maratonu hız kesmeden devam ediyor. Güzel popçu, Menemen'de sahne aldı. 2 saat sahnede kalan Hadise, performansı ve şarkıları ile eşsiz bir performans sergiledi. Şarkılarının yanı sıra danslarıyla da dinleyicileri eğlendiren ünlü şarkıcı, konsere gelenlerden tam not aldı!



OKUL ALIŞVERİŞİ
Ekranların başarılı isimlerinden Esra Erol, geçtiğimiz gün İstinye'de oğlu Ömer Özbir ile objektiflere yansıdı. Oğluyla okul alışverişine çıktığını söyleyen ve ayaküstü muhabirlerle konuşan güzel sunucu, "Yeni sezon için okul alışverişi yaptık. Ömer beni mağaza mağaza dolaştırarak biraz yordu. Çocuklar büyüdükçe kendi istekleri olmaya başladı" diyerek hem güldü hem güldürdü.



EFSANE GERİ DÖNÜYOR!
Türk sinemasının en komik serilerinden biri olarak kabul edilen 'Kolpaçino', 7 yıl aradan sonra dördüncü filmiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Şafak Sezer, unutulmaz 'Özgür' karakteriyle, sinemaseverleri kahkahaya boğmak için sete çıktı. Filmin yapımcısı Polat Yağcı setin ilk gününde oyuncuları yalnız bırakmadı. Kasım ayında vizyona girmesi planlanan film, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan, dostum dediği kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor. İlk üç filmin yıldız isimleri Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül Kolpaçino 4'te de başrolü Şafak Sezer'le paylaşıyor.

'BENDEN ANNE OLMAZ'
Geçtiğimiz gün, "50. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali" kapsamında İrem Derici sahneye çıktı. Konser öncesi soruları yanıtlayan Derici, bir gazetecinin "Anne olmak istiyor musunuz?'' sorusuna, "Benden anne olmaz. Çok kariyer odaklıyım ve yapmak istediklerim var. Meslektaşlarım Bengü ve Merve Özbey çok güzel anne oldular ve sahneye çıkıyorlar. Bende onların gücü yok" dedi.



ALDIĞI KİLOLARI VERDİ!
Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti, iki hafta önce ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift kızlarına babaannesi Arzu Sabancı'nın adını verdi. Doğumun ardından ilk fotoğrafını yayınlayan Nazlı Sabancı'nın fit hali dikkat çekti. Takipçileri ise bu duruma şaştı kaldı. Zira hamilelik döneminde aldığı kilolardan eser kalmamıştı.



CESUR POZ!
Babası Lübnanlı, annesi Meksikalı olan oyuncu Salma Hayek, yıllara meydan okuyan görünümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla gerçek görünümü arasındaki fark sebebiyle eleştirilen Hayek'ten yeni tatil pozları geldi. Hayek, 57. yaş gününü kutlarken plajda minik kırmızı bikinisiyle poz verdi.




GENETİK GÜZELLİK
23 yaşındaki Melisa Döngel, Türkiye'ye gelen Rus annesini havaalanında karşıladığı anları Instagram'da paylaştı. Döngel'in Rus annesi güzelliğiyle beğeni topladı. Kız kardeşi Elif Döngel ile de paylaşım yapan ünlü isme sosyal medyada, "Güzellik genetik" yorumları yapıldı.



YAZIN 'SİMGE'Sİ!
Model Simge Tertemiz, bu yaz Çeşme'de hem çalıştı hem de doyasıya tatil yaptı. Ünlü model, magazincilerin karşısına Çeşme'de bir beachte çıktı. Sudan çıkan ve sosyal medya için fotoğraflar çektiren güzel manken, bir arkadaşına poz verirken yakalandı. 12 yaşında bir oğlu olan Tertemiz, fit vücudu ve güzelliğiyle adeta genç kızlarla yarışan bir görüntüye sahipti. (Ercan AKGÜN)

HATİCE VE FIRAT SEVİNDİ!
Genç oyuncu Hatice İrkin ve yönetmen Fırat Sevin'in dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüştü. Temmuz ayında nişanlanan mutlu çift, geçtiğimiz gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde dünyaevine girdi. Oyuncu Zafer Öztürk ve Yeşim Çelebi'nin de katıldığı törende çiftin nikah şahitliğini ise yakın arkadaşları Erdi Yaygun ve aile dostları Fatih Ünay yaptı.



DUMAN HARBİYE'Yİ SALLADI
Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman, geçtiğimiz gün Harbiye'de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Biletleri günler öncesinden tükenen konsere yaklaşık 6 bin kişi akın etti. Enerjik performansları ile Harbiye'yi coşturan grup, unutulmayan şarkılarını seslendirdi:



EGE'DE GÜNDEŞ ESİNTİSİ
Bu yaz Ege sahillerine Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş damgasını vurdu. Bodrum ve Çeşme'de bu yaz toplamda 12 sahne alan sanatçı neredeyse her sahnesini günler öncesinden kapattı. 12 konserlik yaz sahnesinde ünlü sanatçıyı yaklaşık 9 bine yakın hayranı izlemeye gelerek doldurdu.



YOĞUN İLGİ!
Linet, önceki gün İstanbul'da bir mekanda sahneye çıktı. Arabeskten, popa geniş repertuarı ile şarkılarını seslendiren Linet'e ilgi hayli yoğundu. Linet, "Sahnede sizlerle şarkıları paylaşıyor olmak, benim için tarif edilemez bir duygu... Umarım başka konserlerimizde de bir araya gelerek şarkıları hep bir ağızdan söyleriz' dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN