'Foto'şok! Demet Özdemir'in shopsuz hali sosyal medyada gündem oldu

Demet Özdemir, sosyal medyada paylaştığı Venedik fotoğraflarına uyguladığı fotoşopla gündem oldu. Aynı gün iki farklı Demet Özdemir gören takipçileri, “Hayaller ve gerçekler” yorumlarında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2023 Güncelleme 05 Eylül 2023, 07:03
’Foto’şok! Demet Özdemir’in shopsuz hali sosyal medyada gündem oldu

İÇİNDEKİLER

Demet Özdemir, Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirilen Kineo Ödül Töreni'nde 'Uluslararası En İyi Oyuncu' ödülüne layık görüldü.



Kırmızı halıya çıkan Özdemir, ödül alırken çok heyecanlı olduğunu dile getirdi ve İtalyaca "Burada sizinle olmak, Bu kadar önemli bir ödül almak, benim için büyük bir onur. Çok teşekkürler, kalpten teşekkürler, İyi eğlenceler ve iyi akşamlar" konuşmasıyla salondan büyük alkış aldı.



ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!
Demet Özdemir, ödülünü almadan önce Venedik'in sokaklarında ve gondolda, ünlü Fransız fotoğraf sanatçısı Nicolas Gerardin'e poz verdi. Özdemir bu fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı ve 1 milyona yakın beğeni aldı. Ancak ünlü ismin kırmızı halıdaki şopsuz fotoğrafları sosyal medyada paylaşılınca herkes şaşkına döndü. Aynı gün iki farklı fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları, Özdemir hakkında çeşitli şu yorumları ayptı: "Gerçekler ve hayaller", "Hepsi filtreden güzel zaten", "Fotoşop güzeli bunların hepsi böyle"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN